Chelsea: „K…a anyádat!” – öt meccset kaphat ezért Mourinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.18. 13:43
null
Mourinho (jobbra) Carneiro (középen) édesanyját szidta (Fotó: Twitter)
Ötmérkőzéses eltiltást kaphat José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere, miután egy felvételen jól hallható, hogy a Swansea elleni bajnokin Eva Carneirónak, az együttes orvosának édesanyját szidta.

Eva Carneiro a Premier League első fordulójában a Chelsea–Swansea mérkőzésen (2–2) munkatársával, Jon Fearnnel beszaladt a pályára a földön fekvő Eden Hazard-t ápolni. Ez kiverte a biztosítékot José Mourinhónál, belga játékosának ugyanis – akinek szerinte nem volt súlyos a sérülése – emiatt le kellett mennie a pályáról, így az amúgy is emberhátrányban játszó londoniak rövid időre nyolc mezőnyjátékossal maradtak.

Az eset után Mourinho dühöngött, és az alábbi felvételen jól hallhatóan utcalánynak nevezi Carneiro édesanyját, amikor azt mondja „Filha da puta!”, azaz „A k…a anyádat!”:

A portugál menedzser a következő mérkőzésen már más orvost ültetett maga mellé a kispadra, és Carneirót azóta is „jegeli”. Korábban beszámoltunk róla, hogy a The Independent úgy tudja, az orvosnő szeretné visszaszerezni helyét a Chelsea kispadján, és ha ez nem történik meg, jogi útra tereli az ügyet, mégpedig szexizmus vádjával.

A szexizmust pedig az Angol Labdarúgó-szövetség is bünteti, ha az FA szerint ez áll fent ez esetben, Mourinho minimum ötmérkőzéses eltiltásra számíthat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik