Jens Lehmann eladó, de Arséne Wenger szeretné, ha maradna

Vágólapra másolva!
2007.12.28. 17:10
Ha megfelelő ajánlat érkezik, akkor Jens Lehmann távozhat – nyilatkozta Arséne Wenger. A szakvezető azonban azt szeretné, ha a rutinos kapus továbbra is az Arsenalt erősítené.

Ez nem Jens Lehmann szezonja. A német válogatott kapus csak a kispadot koptatja az Arsenalban, rendre a spanyol Manuel Almunia kap lehetőséget, így nem csoda, hogy felmerült a hazatérés lehetősége.

Arséne Wenger azonban úgy nyilatkozott: számít a kapusra, de ha egy megfelelő ajánlat érkezik érte, akkor távozhat. Bár a London Evening Standard nevű újság úgy értesült, hogy Hans-Joachim Watzke ügyvezető igazgató és Michael Zorc sportigazgató Londonban jártak, hogy a kapust Dortmundba csábítsák, a francia szakvezető nem tud konkrét ajánlatról.

A Dortmund mellett a Wolfsburg csapata is szóba került, mint Lehmann leendő csapata. A 38 éves kapus az idei szezonban mindössze két bajnokit és két nemzetközi kupameccset tölthetett a pályán. Az Európa-bajnokság előtt ez akár veszélyeztetheti a kapus válogatott szereplését is, de Joachim Löw, a német csapat szövetségi kapitánya bizalmáról biztosította Lehmannt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik