Rummenigge megbüntetné Lehmannt súlyos kijelentései miatt

Vágólapra másolva!
2009.05.19. 15:06
Karl-Heinz Rummenigge szerint Jens Lehmann büntetést érdemelne a Német Labdarúgó-szövetségtől súlyos vádjai miatt. A Stuttgart kapusa azt találta mondani a minap, hogy a játékvezetők a szezon során a Bayern Münchent és a Wolfsburgot támogatták ítéleteikkel.
Lehmann nincs megelégedve a játékvezetők produkciójával
Fotó: Action Images
Lehmann nincs megelégedve a játékvezetők produkciójával
Lehmann nincs megelégedve a játékvezetők produkciójával
Fotó: Action Images
Lehmann nincs megelégedve a játékvezetők produkciójával

Ismét a figyelem középpontjába került Lehmann, aki ezúttal elég súlyos vádakkal illette a német játékvezetői kart. Rummenigge szerint ezt nem lenne szabad annyiban hagynia a szövetségnek.

„Jens Lehmann csalással vádolta meg a játékvezetőket, ami képtelenség – kezdte a Bayern München igazgatója. – Kíváncsi vagyok, hogyan reagál erre a Német Labdarúgó-szövetség.”

Az esetnek az ad különleges felhangot, hogy a Wolfsburg két pont előnnyel vezeti a tabellát a Bayern, Stuttgart páros előtt, és az utolsó fordulóban az utóbbi két csapat éppen egymás ellen játszik. Rummenigge biztos benne, hogy Lehmann nem véletlenül hozakodott elő éppen most az „összeesküvés-elméletével”.

„Természetesen Jens tisztában van a dolgokkal, ellenünk akarja fordítani a közvéleményt – folytatta Rummenigge, aki már lemondott az aranyéremről. – A bajnoki cím 99.9 százaléknan már elúszott. Ha a Stuttgart elleni meccsen biztosítjuk az ezüstérmet és ezzel a helyünket a Bajnokok Ligája főtábláján, akkor elégedettek lehetünk a szezonnal.”

„Ha a Wolfsburg bajnok lesz, akkor azt csak annak köszönheti, hogy kitűnő futballt produkált, nem pedig a játékvezetői segítségnek.”

A Wolfsburgnak az utolsó fordulóban – jó gólkülönbségének hála – valószínűleg elég egy döntetlen is a Werder Bremen ellen története első bajnoki aranyához.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik