Arsene Wenger számára nem téma az átigazolás a Real Madridhoz

Vágólapra másolva!
2009.05.20. 10:43
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere kijelentette, hogy nem hagyja ott csapatát, s nem megy át a Real Madridhoz. A francia szakember számára jelenleg „nem téma” a spanyol csapattal kapcsolatos híresztelés.
Wenger nem megy vagy Wenger: nem megy?
Fotó: Action Image (archív)
Wenger nem megy vagy Wenger: nem megy?
Wenger nem megy vagy Wenger: nem megy?
Fotó: Action Image (archív)
Wenger nem megy vagy Wenger: nem megy?

Florentino Pérez, a Real Madrid következő elnökválasztásának egyik (tán legnagyobb) esélyese Arsene Wenger megszerzésével kampányol.

A francia menedzser korábban úgy nyilatkozott, hogy Pérez tervei „minden edző számára nagyon érdekesnek ígérkeznek”, most azonban kategorikusan cáfolta, hogy érdekelné a spanyolországi megbízatás.

„Semmi ok az aggodalomra, jelenleg ilyesmi nem foglalkoztat. Maradok a csapatnál. Ha változik az álláspontom ezzel kapcsolatban, az önök tudtára adom, de ettől nem kell tartni. Mondom: nem téma a számomra” – nyilatkozta Wenger a Daily Mailnek.

Bár Wenger remek edző, s valószínűleg a romló gazdasági helyzetben is több európai klub alkalmazná a franciát, házon belül néhányan már fúrni kezdték. Peter Hill-Wood, az Arsenal elnöke azonban nem érti a kritikákat.

„Itt van a csapat történelmének legsikeresebb edzője, s akkor két-három részvényes kritizálja, ellenséges és szarkasztikus megjegyzéseket tesz rá. Ez így nincsen rendjén” – mondta Hill-Wood.

A részvényesek megkérdőjelezték, hogy tényleg minden fiatal játékosuk képes-e megfelelő teljesítményre, és az „öregekkel”, elsősorban Mikael Silvestrével és Emmanuel Adebayorral is akadt problémája néhányuknak. Meglepő, hogy utóbbi megszerzéséért ismét mindent elkövet az olasz AC Milan.

Wenger mindenesetre most úgy nyilatkozott, hogy nem megy sehová. De mi lesz, ha mégis mennie kell?
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik