Florentino Pérez: Manuel Pellegrini a spanyol futball Arsene Wengerje

Vágólapra másolva!
2009.06.05. 16:22
Florentino Pérez, a Real Madrid nemrégiben beiktatott régi-új elnöke elmondta, hogy a kezdetektől fogva Arsene Wengert vagy Manuel Pellegrinit szerették volna megnyerni a csapat trénerének, a franca szakvezető azonban nem akarta elhagyni az Arsenalt.
Wenger maradt az Arsenalnal
Fotó: Action Images (archív)
Wenger maradt az Arsenalnal
Wenger maradt az Arsenalnal
Fotó: Action Images (archív)
Wenger maradt az Arsenalnal

A nemzetközi sajtóban az elmúlt hetek (hónapok, évek...) slágertémája volt az Arsenal menedzserének, Arsene Wengernek az esetleges Real Madridhoz igazolása.

A híreket azonban egyik fél sem erősítette meg hivatalosan, egészen mostanáig. Florentino Pérez ugyanis elmondta: a kezdetektől Pellegrinit vagy a francia menedzsert szerették volna megnyerni a kispadra.

A „királyi klub” első embere többször is felvette a kapcsolatot Wengerrel, ám az minden idegszálával az Arsenal minél sikeresebb szerepléséért küzdött.

„Már a kezdetektől fogva két lehetséges megoldásban gondolkodtunk. Wenger és Pellegrini volt a két kiszemeltünk. Mindig is lenyűgözött minket a francia menedzser, és többször is tárgyaltunk vele” – mondta Pérez a L'Equipe francia lapnak, majd hozzátette. – De nem jött, mert rendkívüli mértékben felelősnek érzi magát mindazért, ami az Arsenallal történt, illetve történni fog. Nem akarja elhagyni azt a klubot, amely oly sokat adott neki.”

A Real Madrid elnöke azonban Jorge Valdano sportigazgató szavaival élve úgy fogalmazott: semmi baj, ugyanis Pellegrini a spanyol futball Arsene Wengerje.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik