Torna: megvan a magyar fiúcsapat kerete a junior Eb-re

UP-info  utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2024.04.17. 11:30
null
Öt magyar fiú készülhet az április 24-én kezdődő junior torna Európa-bajnokságra.

A hazai szövetség beszámolója szerint eldőlt, hogy Kis Dominik, Bogyó Dániel, Sas Nándor, Hamza-Vargity Bence, és Kiss Zétény kapott helyet a válogatottban az áprilisi 24-én kezdődő junior torna Európa-bajnokságon, aminek az olaszországi Rimini ad majd otthont.

Puskás Jenő, a fiú utánpótlás-válogatott szövetségi kapitánya bízik abban, hogy mindenki rontás nélkül, jó kivitellel tudja majd bemutatni a gyakorlatait, amelyekkel készül az eseményre.

Éppen ezért csapatban jó lenne, ha a mieink a nyolcadik-tizenkettedik hely között tudnának végezni és sok pozitív tapasztalatot szereznének. Ezenkívül egy-két szerdöntőre is van esély, de sajnos a sorsolás sem nekünk kedvez, hiszen az első csoportban vagyunk, és ilyenkor a pontszámok is alacsonyabbak egy picit – mondta Puskás, aki hozzátette, Zámbori Zala jelenléte sokat segített volna a csapaton. – Sajnos Zalának volt egy sérülése, és bár már a térde rendben van, a formáján meglátszik a kiesés, így ő nem került be a csapatba. Hiánya nagy veszteség számunkra, hiszen már csak a tapasztalatával is sokat segíthetett volna a csapatnak.”

Az Európa-bajnokságon a junior és felnőtt férfi versenyeket április 24. és 28. között rendezik meg. A nők május 2. és 5. között lépnek a szerekhez. 

(Kiemelt képünk forrása: MTSZ)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik