Hosszú Katinka: az Eb-n hiányzott a gyorsaság; Guardiola és Tuchel: a kocsmától a BL-döntőig

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2021.05.27. 23:07
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Josep Guardiola és Thomas Tuchel nagy szakmai barátságban készül a szombati élet-halál harcra. A BL-döntős Manchester City és a Chelsea menedzserei még Németországban lettek jóban, amikor is a kocsmaasztalnál sószórókkal és söröskorsókkal vázolták fel taktikai elképzeléseiket... Tóth Ádám írása.
Josep Guardiola és Thomas Tuchel nagy szakmai barátságban készül a szombati élet-halál harcra.
A BL-döntős Manchester City és a Chelsea menedzserei még Németországban lettek jóban, amikor is a kocsmaasztalnál sószórókkal és söröskorsókkal vázolták fel taktikai elképzeléseiket... Tóth Ádám írása.

Minden, amit a szombati Győr–Brest női kézilabda BL-elődöntőről tudni érdemes. Az év legfontosabb ETO-meccse előtt egyoldalas infografikán a keretek, múltidéző, statisztikák és a két csapat útja a final fourig.

Hosszú Katinka nem aggódik az Eb-eredmények miatt. Olimpiai bajnokunk Kovács Erikának elmondta, hogy még több verseny kell neki Tokióig ahhoz, hogy ráálljon a győzelmi útra, mert egyelőre nincs meg a kellő gyorsasága. De meglesz...

És ha péntek, akkor Sportkrém-melléklet 8 oldalon. Huszák Alexandrával, a hokimezétől megváló csinos válogatott jégkorongozóval és a televíziók heti sportműsorával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik