Tenisz: Babosék nem bírtak a Görges, Halep duóval Miamiban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.23. 20:58
null
Babos Tímeáék nem bírtak az egyéni ranglista kiválóságaival (Fotó: AFP, archív)
A 2. helyen kiemelt Babos Tímea (egyéniben a világranglista 105. helyén áll), Kristina Mladenovic (68.) páros számára az első forduló jelentette a végállomást a Miamiban zajló női tenisztornán, mivel szuper rövidítésben kikapott a Julia Görges (15.), Simona Halep (3.) duótól.


A mérkőzést Babosék kezdték jobban, 2:2-nél elvették ellenfelük adogatását, majd bréklabdát hárítva hozták a sajátjukat, s előnyüket meg is őrizték a szett során (6:4).

A folytatás kevésbé alakult jól, a második játszmát 0:3-mal kezdték, majd egy szépítés után újabb három játékot buktak el (1:6).

A döntő rövidítésben 4–0-val kezdtek Halepék, és bár 7–4-nél még felcsillant a remény, hogy a két adogatással visszakapaszkodhatnak Babosék, innentől már csak minibrék következett, így a német, román duó örülhetett (6–10).

Második fordulós sikerét követően visszalépett Miamiban Serena Williams. A nyolcszoros floridai győztes klasszisnak – aki Rebecca Petersont győzte le – megsérült a bal térde. A 37 éves korábbi világelső az ezt megelőző Indian Wells-i viadalon egy betegség miatt adta fel a küzdelmet, ott a harmadik fordulóban a spanyol Garbine Muguruzával szemben kellett befejeznie a versenyt.

WTA-TORNA, MIAMI (9 035 482 dollár, kemény pálya)
PÁROS, 1. FORDULÓ

Görges, Halep (német, román)–Babos, Mladenovic (magyar, francia) 4:6, 6:1, 10–6

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik