Tenisz: Fucsovicsot tévézés közben egyszer csak felhívta Djokovics

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2023.10.05. 12:20
null
Fucsovics Márton (balra) és Novak Djokovics (jobbra) az idei Roland Garroson (Fotó: Getty Images)
Fucsoivcs Márton mélyinterjút adott a Pályán kívül elnevezésű podcastnek, amelyben az életéről és a terveiről mesélt. Kifejtette, történt már olyan, hogy pihenés és tévézés közben egyszer csak felhívta őt a 24-szeres Grand Slam-győztes teniszező, Novak Djokovics.

„Éppen otthon voltam, pihentem, tévéztem, amikor csörgött a telefon, és Djokovics nevét láttam a kijelzőn. Kicsit meglepődtem, de abszolút kedves és udvarias volt, igazából egy pályaborítással kapcsolatban érdeklődött” – fogalmazott Fucsovics Márton.

Az első számú magyar férfi teniszező arról is beszélt, hogy öt-hat évig tervez még aktív versenyzőként: „A versenyek után most azért már kell egy-három nap pihenő, a hátam és a derekam sérülékenyebb. Igazából csodálom Djokovicsot, hogy hogyan bírja, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy mellettem nincs akkora fiziós stáb, mint amekkora őt segíti. Ettől függetlenül sok célom van még: harmincegy éves vagyok, még öt-hat aktív évet tervezek mindenképpen, de a hét év top száz után már kicsit monoton a naptáram.”

A teljes beszélgetés:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik