Tenisz: Djokovics edzője örömhírt jelentett be – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.23. 10:25
Örömhírt kürtölt világgá a teniszütőjét tavaly év végén szögre akasztó Radek Stepánek: kedvesével, a 28 éves Nicole Vaidisovával első gyermeküket várják.

„Különleges családtagot várunk nyárra, akinek máris van egy aranyos ruhadarabja” – büszkélkedett Instagram-oldalán a 39 éves Radek Stepánek, aki egy babaruhát ábrázoló fotót is közzétett, amelynek jövőbeli viselője leszögezi: az ő apukája teniszezik jobban.„Különleges családtagot várunk nyárra, akinek máris van egy aranyos ruhadarabja” – büszkélkedett Instagram-oldalán a 39 éves Radek Stepánek, aki egy babaruhát ábrázoló fotót is közzétett, amelynek jövőbeli viselője leszögezi: az ő apukája teniszezik jobban.



A cseh páros közös élete korántsem mondható unalmasnak, a két sportoló 2010-ben kötött házasságot, majd 2013-ban hivatalosan is elvált. Alig telt el újabb három év, amikor felröppent a pletyka, Vaidisová és Stepánek újra randizik. Végül a kettős férfi tagja Valentin-napon erősítette meg a nyilvánosság előtt: újra egy párt alkot volt feleségével.

Happy Special Valentines day@nicolevaidisova

2,399 kedvelés, 15 hozzászólás - Radek Stepanek (@radek_stepanek) Instagram-hozzászólása: "Happy Special Valentines day@nicolevaidisova"



A korábban több teniszezővel – köztük Martina Hingisszel és Petra Kvitovával – is szerelembe eső Stepánek a jelek szerint exnejében valóban megtalálta az igazit.

A párosban kétszeres Grand Slam-győztes Stepánek jelenleg Andre Agassival és Mario Anciccsal együtt Novak Djokovicsot edzi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik