V. SZ.
V. SZ.

V. SZ. megjelent írásai

Találatok száma: 29

Férfi kézi-vb: Megy ez nekem, csak meg kell kapnom a lehetőséget – Ligetvári

Mint beszámoltunk róla, a magyar válogatott nyolc góllal kikapott Norvégiától a lengyel, svéd közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokságon, így vasárnap a hetedik helyért játszhat Egyiptommal. A találkozó után a magyar játékosok is pozitívabb képről beszélhettek, mint legutóbb, a dánoktól kapott nagy pofont követően, míg Chema Rodríguez szövetségi kapitány azt emelte ki, hogy ezúttal nem estünk össze az első perces piros lap után. 

Férfi kézi-vb: A legnehezebb, hogy nem csak a mi kezünkben van a sorsunk – Bánhidi Bence

Mint beszámoltunk róla, a férfi kézilabda-világbajnokság középdöntős csoportjában a magyar válogatott 28–25-re győzött Brazília ellen. A találkozó után Bánhidi Bence és Ilic Zoran nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.

Férfi kézi-vb: „A brazilok játéka jobban fekszik nekünk, mint a skandináv stílus”

A magyar férfi kézilabda-válogatott sima vereséget szenvedett a társházigazda Svédországtól a világbajnokság középdöntőjének első fordulójában, mégsem szállt el az esélye a negyeddöntőbe jutásra, azonban többet már nem hibázhat. Első körben pénteken a portugálokkal ikszelő brazilokat kellene legyőzni – ami bizakodásra adhat okot, hogy a mieink szerint a dél-amerikaiak játéka jobban fekszik nekünk, mint a skandináv stílus.

Férfi kézi-vb: Egy család vagyunk, jutottunk már túl nehezebb pillanatokon is – Chema Rodríguez

A magyar férfi kézilabda-válogatott 27–20-ra kikapott Portugáliától a lengyel, svéd közös rendezésű világbajnokságon, így a harmadik helyen zárt a csoportjában és két pontot visz magával a középdöntőbe. A találkozó után a szövetségi kapitány, Chema Rodríguez és Bóka Bendegúz is értékelt a Nemzeti Sportnak.