PUSZTAI VIOLA
PUSZTAI VIOLA

PUSZTAI VIOLA megjelent írásai

Találatok száma: 572

Erste Liga: Kicsit megijedtem, amikor visszanézték a gólt – Adam Brady

Adam Brady duplájával győzte le 2–1-re az FTC-Telekom az UTE-t az Erste Liga pénteki játéknapjának rangadóján. A mérkőzés után a góllövőlista élére ugró kanadai csatár, illetve Rajna Miklós értékelt az NSO Tv-nek.

NB II: Üldözőszerepet vettünk fel, amit magunknak köszönhetünk – Novothny Soma

Novothny Soma két góllal vette ki a részét a Vasas Győr elleni 6–0-s sikeréből. A csatárt persze arról is megkérdeztük, mennyire bánja, hogy nem lett meg a mesterhármas, miközben arról beszéltünk vele, miért jött ki ennyire a lépés a rangadón, s miért nem mutatják az angyalföldiek ezt az arcukat a kisebb csapatok ellen. 

U21: odakerülhet a La Ligát vezető Girona első csapatához Yaakobishvili Antal?

Yaakobishvili Antal sem gondolta, hogy a skótok elleni Eb-selejtezőn bemutatkozhat a magyar U21-es válogatottban, azonban Csinger Márk sajnálatos sérülése miatt már az 5. percben pályára lépett az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A stabil védekezése mellett remek előrepasszaival is kitűnt, s a meccs után Gera Zoltán is dicsérte a Gironában edződő 19 éves védőt. 

Női kézi: Nem majmoltuk sem a dánokat, sem a norvégokat – Mocsai Lajos

A Magyar Kézilabda-szövetség hétfőn díszebéden köszöntötte az 1998-as Eb-n bronzérmes, illetve a 2003-as vb-n ezüstérmes női válogatott játékosait, edzőit, illetve a vezetőket. Miután a résztvevők videók segítségével felelevenítették a két világversenyen elért sikereket, Novák András, az MKSZ operatív igazgatója, Kiss István, a szövetség akkori elnöke, valamint a sikerkapitány, Mocsai Lajos köszöntötte a klasszis játékosokat. Az NSO Tv-vel Kökény Beatrix, Ferling Bernadett, továbbá a mindkét világversenyről éremmel hazatérő Pigniczki Krisztina ült fel a nosztalgiavonatra. 

Válogatott: Kiszakadt belőlem minden, amit az elmúlt években átéltem – Kalmár Zsolt

Míg Szoboszlai Dominik arról beszélt, hogy ő csak állt az egyenlítő gól után és várta, megadta-e a bíró a gólt, Kalmár Zsolt önfeledten szaladt ünnepelni a társakkal. Mint azt később elmondta, abban a pillanatban kiszakadt belőle minden, amit az elmúlt években átélt.