P. V.
P. V.

P. V. megjelent írásai

Találatok száma: 237

NB I: Sigér Dávid igazi vezér, a jobbkezem a pályán – Dejan Sztankovics

A Ferencváros 1–0-ra nyert a Kecskemét ellen a labdarúgó NB I 1. fordulójából elhalasztott mérkőzésen, s ezzel a tabella élére állt. A mérkőzés után a két vezetőedző értékelt, Dejan Sztankovics külön is kitért a győztes gólt fejelő Sigér Dávidra. 

Ekl: a Zalgiris vezetőedzője úgy érzi, sikerrel távoznak az Üllői útról

A Ferencváros után a Zalgiris Vilnius is megtartotta az Európa-konferencialiga-visszavágó előtti sajtótájékoztatóját. Az újságírók kérdéseire Vlagyimir Cseburin vezetőedző és Saulius Mikoliunas csapatkapitány válaszolt. 

Ekl: Az FTC gyors játékosai minden hibát kihasználnak – véli a Hamrun edzője

A Ferencváros után a Hamrun is megtartotta a sajtótájékoztatóját az Európa-konferencialiga-selejtező visszavágója előtt. Az újságírók kérdéseire Luciano Zauri vezetőedző és a máltaiak középpályása, Juan Carlos Corbalan válaszolt.

Ekl: tisztelni kell a Ferencvárost – ez volt a tavalyi tanulság a Shamrock Roversnek

A Ferencváros után a Shamrock Rovers is megtartotta a csütörtöki Európa-konferencialiga-selejtező előtti sajtótájékoztatóját, amelyen Stephen Bradley vezetőedző válaszolt az újságírók kérdéseire. 

Jégkorong: cseh támadóval erősített a FEHA19

Kamil Mingazov távozott, Ján Blasko viszont még aznap megérkezett a FEHA19-hez. A cseh támadó a fehérvári jégkorongcsapat első új igazolása a mezőnyben. 

NB II: a Ferencvárostól igazolt hátvédet a Budafok

Két új nyári igazolást jelentette be a Budafok a klub honlapján: egy évre kölcsönbe érkezik hozzájuk a Ferencvárostól Orosz Marcell, valamint leigazolták a Puskás Akadémián nevelkedett Kocsis Bencét is. 

Férfi kézi: Ilics elmondta, ki lesz a Veszprém új csapatkapitánya

A Telekom Veszprém honlapján értékelte Momir Ilics a napokban a kézilabda-együttes előző idényét. Az interjúból az is kiderült, hogy a távozó Rasmus Laugétől Andreas Nilsson veszi át a csapatkapitányságot. A vezetőedző több játékost is külön kiemelt, a magyar válogatott Ilic Zoran teljesítményét is dicsérte.