NAGY-PÁL TAMÁS
NAGY-PÁL TAMÁS

NAGY-PÁL TAMÁS megjelent írásai

Találatok száma: 697

Albertini: Nem sokat tudtam Rossiról, most már annál többet

Hatvan magyar szurkoló kerekedett fel hét közben az AC Milan–Salzburg BL-csoportmérkőzésre, de nemcsak a San Siro meccsélménye várt rájuk, hanem zárt körű eseményen, közvetlenül a milánói dóm mellett egy könyvesboltban találkozhattak is a rossoneri legendájával, Demetrio Albertinivel. A háromszoros BL-győztes középpályás zseni Mesélek a Milan bajnokairól címmel írt könyvet, amit a meccs­re utazást is szervező Milanmania szurkolói klub fordíttatott le magyarra – és hozta tető alá az egyedülálló eseményt, ami előtt ráadásul a Nemzeti Sportnak exkluzív interjúlehetőséget biztosított Albertinivel.

NB I: Miért utolsó az Újpest? Banai Dávid tudja, mi a gond

A Paks a mérkőzés elejétől vezetve 32-re győzött az Újpest otthonában a labdarúgó NB I 5. fordulójának nyitó találkozóján. A tolnaiak így továbbra is veretlenek, a lila-fehérek pedig nyeretlenül sereghajtók. A találkozó után a lila-fehérek kapusával, a 101. NB I-es mérkőzésén pályára lépő Banai Dáviddal és a paksiak már ötgólos csatárával, Varga Barnabással beszélgetett az NSO Tv stábja.

NB I: Kemény fejmosást kaptak a játékosok a satnya kezdés miatt – Kruscsics

A Paks a mérkőzés elejétől vezetve 32-re győzött az Újpest otthonában a labdarúgó NB I 5. fordulójának nyitó találkozóján. A tolnaiak így továbbra is veretlenek, a lila-fehérek pedig nyeretlenül sereghajtók. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

Férfi kosár vb-selejtező: „Világklasszisok ellen bizonyítottuk, mire vagyunk képesek”

Szombathelyen a magyar férfi kosárlabda-válogatott a világbajnoki selejtezősorozat második szakaszának 7. fordulójában 88–78-ra kikapott Litvániától. A mérkőzés után Váradi Benedekkel beszélgettünk, aki igazán hazai pályán játszhatott, hiszen a Falco nevelése, 10 felnőtt év után viszont elhagyja a magyar klubot és Litvániában folytatja pályafutását.