N. T.
N. T.

N. T. megjelent írásai

Találatok száma: 120

Férfi kézi-vb: Chema Rodríguez magából kikelve ordított az időkérésnél – videó

Mint beszámoltunk róla, a magyar férfi kézilabda-válogatott 40–23-ra kikapott Dániától a világbajnokság negyeddöntőjében. Chema Rodríguez szövetségi kapitány már az első félidőben magából kikelve ordított a csapattal a második időkérésénél. A csalódottsága érthető, a mieink történetük legsúlyosabb vb-vereségét szenvedték el.

Férfi kézi-vb: nagy veszteség érte a svédeket az elődöntő előtt

A Svéd Kézilabda-szövetség közlése szerint véget ért a részben hazai rendezésű világbajnokság a férfiválogatott kulcsembere, Jim Gottfridsson számára, a Flensburg 30 éves irányítója ugyanis kéztörést szenvedett az Egyiptom elleni negyeddöntőben.

Férfi kézi-vb: a horvátok nem térnek magukhoz a kapitányuk különös interjúja után – videó

Mint beszámoltunk róla, a horvát férfi kézilabda-válogatott a 9. helyen végzett a lengyel, svéd közös rendezésű világbajnokságon. Horvátországban egyértelműen csalódásként élik meg a szereplést, amit még csak tetézett a sokak által kritizált Hrvoje Horvat szövetségi kapitány furcsa televíziós interjúja.

Női kézi: a Győri ETO kivásárolja a Viborg szélsőjét – sajtóhír

A dán Viborg Stifts Folkeblad regionális napilap értesülése szerint a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata a nyáron kivásárolhatja szerződéséből a Viborg 26 éves norvég válogatott jobbszélsőjét, Emilie Hovdent.

Férfi kézi-vb: „A brazilok játéka jobban fekszik nekünk, mint a skandináv stílus”

A magyar férfi kézilabda-válogatott sima vereséget szenvedett a társházigazda Svédországtól a világbajnokság középdöntőjének első fordulójában, mégsem szállt el az esélye a negyeddöntőbe jutásra, azonban többet már nem hibázhat. Első körben pénteken a portugálokkal ikszelő brazilokat kellene legyőzni – ami bizakodásra adhat okot, hogy a mieink szerint a dél-amerikaiak játéka jobban fekszik nekünk, mint a skandináv stílus.

Férfi kézi-vb: A végére teljesen szétestünk – Ancsin Gábor

Mint beszámoltunk róla, a magyar férfi kézilabda-válogatott kilencgólos vereséget szenvedett a társházigazda Svédországtól a világbajnokság középdöntőjének 1. fordulójában. A találkozó után Bánhidi Bence, Ancsin Gábor, Bóka Bendegúz és Rosta Miklós adott gyorsértékelést.

Férfi kézi-vb: a portugál kapitány nem ért egyet a győzelmükbe kerülő szabállyal

Mint beszámoltunk róla, egy időn túli brazil hetes miatt a portugál férfi kézilabda-válogatottnak meg kellett elégednie az egy ponttal a világbajnokság középdöntőjének első fordulójában. A végén befújt büntető jogosságát a szabály alapján nem lehet vitatni, azonban a visszatérő portugál kapitány, Paulo Pereira szerint módosítani kellene a vonatkozó rendelkezésen.