KŐFALVI DÁNIEL
KŐFALVI DÁNIEL

KŐFALVI DÁNIEL megjelent írásai

Találatok száma: 35

Elengedték a világ egyik legjobb játékosát, így lettek a történelemben először bajnokok!

Mint beszámoltunk róla, a Washington Nationals 6–2-re legyőzte a Houston Astrost a tengerentúli profi baseball-liga (MLB) döntőjében (World Series) a mindent eldöntő hetedik mérkőzésen, ezzel története során először megnyerte a bajnokságot! Ez önmagában persze nem olyan hír, amitől felpattan a székéből itthon bárki, de megpróbáljuk most röviden, tömören összefoglalni, miért is szól minden most az Egyesült Államokban erről az egy meccsről – hátha valaki ettől olyan lelkes lesz, hogy csatlakozik a több mint két főt számláló magyar baseballrajongók táborához!

Tudjátok ti, fiúk, milyen elképesztően szerencsések vagytok?

A magyar labdarúgó-válogatott 5–2-es vereséget szenvedett Svájctól világbajnoki selejtezőn szombaton. Bernd Storck elmondta a meccs után, hogy ennyit tudunk, ez a maximum. Hogy ezt mennyire tudjuk elfogadni, az egy dolog, de a pályán látszott, sajnos tényleg óriási a tudásbeli különbség a két csapat között. De a magyar válogatott játékosai mégis hihetetlenül szerencsések. Hogy miért? Miattunk. Miattatok. Önök miatt.

Történt valami este a sportvilágban, amiből szinte biztosan film lesz!

Bár a baseball finoman szólva sem a legnépszerűbb sportág Magyarországon, a nagyrészt igaz történeten alapuló Moneyball („Pénzcsináló”) című filmet így is nagyon sokan látták és szerették itthon is. Szerda este pedig történt valami olyan a sportvilágban, ami lekörözi Brad Pittéket is!