HARMATH ÁKOS
HARMATH ÁKOS

HARMATH ÁKOS megjelent írásai

Találatok száma: 69

Vb 2022: Frappart kisasszony kiérdemelte, hogy itt legyen – Flick

Mint arról beszámoltunk, a francia Stéphanie Frappart személyében először lesz női női játékvezetője egy világbajnoki mérkőzésnek: a 38 éves francia hölgy a Costa Rica–Németország találkozón fújja majd a sípot. Segítői is nők lesznek: a brazil Neuza Back, valamint a mexikói Karen Díaz Medina. Bemutatjuk a 25 éve bíráskodó Frappart-t, napjaink francia és talán világfutballjának is egyik legnagyobb elsőzőjét.

Vb 2022: angol gólcsúcsbeállítás a „soha véget nem érő meccsen”

Mint arról beszámoltunk, rekordhosszúságú, összesen 27 perc hosszabbítást hozó, gólokban igazán gazdag találkozón Anglia 6–2-re legyőzte Iránt a katari világbajnokság B-csoportjának első mérkőzésén hétfőn. A mérkőzés számos statisztikai érdekességet hozott, ezekből válogattunk.

F1: megbüntették Alonsót a Haas óvása után, elvesztette a pontjait

Mint arról beszámoltunk, a vasárnap este rendezett Formula–1-es Amerikai Nagydíjat Max Verstappen nyerte, a Red Bull csapata pedig begyűjtötte a konstruktőri vb-címet, ám az izgalmas versenyen számos ütközés borzolta a kedélyeket, amelyek közül kiemelkedett Lance Stroll és Fernando Alonso látványos balesete. A spanyol ennek ellenére is pontot szerzett, de a Haas óvása miatt utólag megbüntették, így azokat elvesztette – egyelőre.

Tenisz: Roger Federer hihetetlen rekordokat ért el

Mint arról beszámoltunk, minden idők egyik legkiválóbb teniszezője, Roger Federer csütörtök délután bejelentette, hogy a jövő heti Laver-kupa után befejezi profi pályafutását. Alábbi cikkünkben a kiváló svájci teniszező pályafutásának rekordjaiból szemezgettünk.