H. Á.
H. Á.

H. Á. megjelent írásai

Találatok száma: 4125

Vb 2022: Louis van Gaal szerint nem unalmas a hollandok játéka

Amint arról beszámoltunk, a katari világbajnokságon kedden Hollandia 2–0-ra legyőzte a házigazdát, és az A-csoport első helyén zárva került a kieséses szakaszba. A találkozó utáni sajtótájékoztatón a holland kapitány, Louis van Gaal kisebb nézeteltérésbe keveredett egy az oranje játékát kritizáló újságíróval.

Vb 2022: Joel Campbell lehet Costa Rica titka

Amint arról beszámoltunk, Costa Rica a világbajnokságon első kaput eltaláló lövésével 1–0-ra legyőzte a végig támadó Japánt a katari torna E-csoportjának első vasárnapi mérkőzésén, s ezzel ismét nyílttá tette a továbbjutásért folyó harcot. Íme, néhány érdekesebb statisztika a találkozóról.

Vb 2022: sokat javult Neymar bokája, talán játszhat Kamerun ellen – sajtóhír

Mint arról beszámoltunk, a Katarban zajló világbajnokságon Brazília első csoportmeccsén 2–0-ra legyőzte Szerbiát, ám elvesztette a bokasérülést szenvedő Neymart, aki a hivatalos hírek szerint csak a csoportkör után térhet vissza. Az O Globo című brazil lap azonban saját forrásra hivatkozva arról ír, hogy sokat javult a brazil bokája az elmúlt 48 órában, így lehet, hogy már a Kamerun elleni utolsó csoportmeccsen pályára léphet.

Vb 2022: Brazília 88 éve veretlen a saját vb-nyitányain

Amint arról beszámoltunk róla, a katari labdarúgó-világbajnokság csoportköre első fordulójának utolsó meccsén Brazília 2–0-ra legyőzte Szerbiát – a dél-amerikaiak mindkét gólját Richarlison szerezte, aki ezzel a hatodik duplázó lett ezen a vb-n. Emellett azonban még jó néhány érdekességet gyűjtöttünk össze a találkozóról.

Vb 2022: minden a rekordokat beállító és átíró Ronaldóról szólt

Amint arról beszámoltunk, a katari világbajnokság H-csoportjának mai második mérkőzésén Portugália 3–2-re legyőzte Ghánát. Cristiano Ronaldo csapatkapitányként kezdett, vezetéshez juttatta a portugálokat, és egy sor csúcsot beállított vagy átírt.

Vb 2022: Kovács István volt a negyedik játékvezető. Hamarosan meccset vezethet?

Amint arról beszámoltunk, a világbajnokság nyitómérkőzése után újabb feladatot kapott a torna egyetlen magyar résztvevője, Kovács István. A 38 éves nagykárolyi játékvezető a H-csoport első meccsén, az Uruguay–Dél-Korea találkozón működött közre negyedik játékvezetőként.