DUDUCZ TIBOR
DUDUCZ TIBOR

DUDUCZ TIBOR megjelent írásai

Találatok száma: 238

Fortuna Liga: Az ilyen meccseket meg kell nyerni – Kalmár Zsolt

Mint arról beszámoltunk, kétgólos előnyről 2–2-es döntetlent játszott a szlovák labdarúgó élvonal (Fortuna Liga) 14. fordulójában a tabella utolsó előtti helyén álló Zlaté Moravce (Aranyosmarót) vendégeként a Dunaszerdahely. A mérkőzésen a második játékrészre állt be csereként a csallóköziek csapatkapitánya, Kalmár Zsolt, aki csapata második gólját szerezte. A válogatott középpályás a Nemzeti Sportnak értékelte a mérkőzést.

DAC: Maximálisan kiszolgáltuk a szurkolóinkat – Szánthó Regő

Dunaszerdahelyen vasárnap este azok voltak a legboldogabbak, akik ott voltak a Mol Arénában. Mint arról beszámoltunk, a DAC az utóbbi évek egyik legjobb játékával kitömte a Zsolnát. A gyepcsere utáni első találkozón ugyan a vendégek szerezték meg a vezetést, de a dunaszerdahelyiek fordítottak, és a remek formában játszó Szánthó Regő két találatával 5–2-re győztek. Ezzel a sikerrel a bajnokságban a 3. helyre jött fel a csapat, s tapad az előtte álló Slovanra és a Nagyszombatra.

DAC: Kalmár Zsolt 100. meccsét játszotta a szlovák élvonalban

Kalmár Zsolt tegnap Szakolcán (1–1) lejátszotta a 100. meccsét a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Fortuna Liga), így ő lett a klub 21. olyan játékosa, aki eléri ezt a mérkőzésszámot.

DAC: Szánthó Regő biztos volt csapata győzelmében

Mint arról korábban beszámoltunk, győzelemmel búcsúzott a DAC a hazai gyeptől – a sárga-kékek 1–0-ra legyőzték a Zemplín Michalovcét (Nagymihályt). A Mol Arénában hat és fél év után fűcserére kerül sor, így a legközelebbi hazai találkozóját bő egy hónap múlva, október 9-én játssza a Dunaszerdahely.