D. S. B.
D. S. B.

D. S. B. megjelent írásai

Találatok száma: 388

Női kézi NB I: a sorsdöntő El-meccs előtt elhalasztották a DVSC fehérvári találkozóját

A női kézilabda NB I-ben harmadik helyen álló DVSC-Schaeffler hivatalos honlapján számolt be róla, hogy kérte az Alba Fehérvártól, halasszák el a felek február 8-ra kiírt székesfehérvári bajnokiját, melybe a Fejér vármegyei klub beleegyezett, így a találkozót május 10-én játsszák le.

A Nemzet Sportolója: szerda délelőtt döntenek az új tagról

Mint beszámoltunk róla, a birkózó Varga János halálával új tagot kell választania a Nemzet Sportolóinak. Schmidt Ádám, sportért felelős államtitkár közösségi oldalán számolt be róla, hogy már érkeznek a jelölések, a 11 jelenlegi tag szerda délelőtt dönt a jelöltekről.

Női kézi: a BL-címvédőhöz igazolt a Siófok korábbi játékosa

Meglepő bejelentést tett a női kézilabda Bajnokok Ligájában címvédő norvég Vipers Kristiansand, amely az idény végéig szóló szerződést kötött a török Kastamonu Belediyesi által elengedett – korábban öt évig Siófokon játszó – horvát beállóval, Katarina Jeziccsel.

NB I: szerb és francia játékosa is hosszabbított az Újpesttel

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC hivatalos honlapján számolt be róla, hogy két játékosával, a francia Yohan Croizet-val és a szerb Branko Pauljeviccsel is meghosszabbította szerződését.