D. Á.
D. Á.

D. Á. megjelent írásai

Találatok száma: 2961

Vb 2022: Pulisic sérülése aggasztó, most még kevesebb hajam van – Berhalter

Mint ismert, az Egyesült Államok 1–0-ra legyőzte Iránt a katari labdarúgó-világbajnokság B-csoportjában a harmadik fordulóban. Az amerikaiak ezzel a sikerrel a második helyen továbbjutottak Anglia mögött, s Hollandiával néznek farkasszemet a nyolcaddöntőben. Nézzük, hogyan értékelt a lefújás után Gregg Berhalter amerikai szövetségi kapitány.

Vb 2022: „Szeretnénk megmutatni, miért Szenegál Afrika legjobbja!”

Mint arról beszámoltunk, Szenegál 2–1-re legyőzte Ecuadort a katari labdarúgó-világbajnokság A-csoportjában a 3. fordulóban. Az afrikai együttes összesen hat pontot gyűjtött a csoportkörben, és Hollandia mögött a második helyen továbbjutott a legjobb tizenhat közé. Nézzük, hogyan értékelte a látottakat Aliou Cissé szövetségi kapitány és a győztes gólt szerző Kalidou Koulibaly.

Vb 2022: Koulibaly különleges karszalaggal emlékezett

Mint ismert, Szenegál 2–1-re legyőzte Ecuadort a katari labdarúgó-világbajnokság A-csoportjában a 3. fordulóban, és továbbjutott a legjobb tizenhat közé. A találkozón a győztes gólt szerző Kalidou Koulibaly különleges karszalagot viselt, amellyel a korábbi szenegáli válogatottról, Papa Bouba Diopról emlékezett meg.

Vb 2022: Portugália 2006 óta nem kezdett ilyen jól – érdekességek

Mint ismert, Portugália 2–0-ra legyőzte Uruguayt a katari labdarúgó-világbajnokság H-csoportjában a 2. fordulóban. Nézzük a mérkőzéssel kapcsolatos érdekességeket.

Vb 2022: Attól vagyunk erősek, hogy egységesek vagyunk – B. Fernandes

Mint ismert, Portugália 2–0-ra legyőzte Uruguayt a katari labdarúgó-világbajnokság H-csoportjában a 2. fordulóban. A lefújás után a két gólt szerző Bruno Fernandes értékelte a látottakat.

Vb 2022: Benzema gyorsan gyógyul, mégis játszhat a tornán – sajtóhír

Az RMC Sport információi szerint elképzelhető, hogy Karim Benzema a vártnál hamarabb felépül a sérüléséből, így visszatérhet a francia válogatotthoz a katari labdarúgó-világbajnokságon.

Vb 2022: Egy új torna kezdődött számunkra – Messi

Mint ismert, az argentin válogatott 2–0-ra legyőzte Mexikót a katari labdarúgó-világbajnokságon. A lefújás után az első gólt szerző Lionel Messi nyilatkozott.

Vb 2022: Dánia bebizonyította, a jó csapatokhoz tartozik – Deschamps

Mint ismert, Franciaország Kylian Mbappé duplájával 2–1-re legyőzte Dániát a katari labdarúgó-világbajnokság D-csoportjában a 2. fordulóban. A lefújás után Didier Deschamps értékelte a látottakat az RMC Sportnak.

Vb 2022: 56 éve nem lőtt olyan keveset európai csapat, mint a hollandok

Mint ismert, Hollandia 1–1-es döntetlent játszott Ecuadorral a katari labdarúgó-világbajnokság A-csoportjának 2. fordulójában. Nézzük a legérdekesebb statisztikákat a mérkőzéssel kapcsolatban!

Vb 2022: CR igazi vezér volt, az önmarcangoló kapust vigasztalta

Mint ismert, Portugália 3–2-re legyőzte Ghánát a labdarúgó-világbajnokság H-csoportjában az 1. fordulóban. A találkozó utolsó percében a portugálok kapusa, Diogo Costa letette a labdát, s nem vette észre a mögötte leselkedő ghánai csatárt, aki könnyedén kiegyenlíthetett volna. A lefújás után Cristiano Ronaldo igazi vezérként viselkedett, s megvigasztalta az önmarcangoló kapust – olvasható a maisfutebol.iol.pt oldalán.

Vb 2022: 40 éve nem kaptak ilyen gyorsan gólt a franciák

Mint ismert, a francia labdarúgó-válogatott 4–1-re legyőzte Ausztráliát a katari világbajnokság D-csoportjában az 1. fordulóban. A találkozó után összegyűjtöttük a legérdekesebb statisztikákat a mérkőzésről.