profile

NEDELYKOV TAMÁS, PAPP BÁLINT (Jacusiro)

19 Cikk
Kézilabda
2013.04.07. 23:57

...proprimitív

Magyar sportolókat olyan aljasságra nem lehetne rávenni, amire a prosportnak a sajátjait sikerült.
Archiv cikkek
2009.04.09. 06:29

„Elment az Ádi…”

Életének 68. évében elhunyt Kellner Ádám, a Bp. Honvéd, az öttusa- és a vívóválogatott egykori masszőre, aki négy olimpián segítette a magyar sportolókat.
Archiv cikkek
2009.01.03. 23:31

A Gyurika jöjjön le!

Ötven esztendeje igazolt az FTC jégkorongszakosztályába Kassai György, s azonnal örök szerelmekre lelt. A hoki és a Fradi nélkül nem tud, és nem is akar élni. Szerencsére senki sem kívánta, kívánja tőle, hogy számolja fel az érzelmeit, így aztán boldog, elégedett, büszke emberként mesél a múltról, kíséri figyelemmel a jelent. Noha tudja, hogy az anyukák a hokit durva sportnak tartják, amíg világ a világ, ő csak ajánlani tudja minden ifjúnak ezt a kemény, férfias sportágat.
Archiv cikkek
2008.11.30. 01:32

Lépéskényszer

Edzői ráhagyták, mit csinál a pályán – tehették, hiszen olyan megoldásokat választott, amelyek nem lehetnek tárgyai a taktikai értekezleteknek. A zsenialitást nem tűri a mágneses tábla. A lelátó követelt: „Táncolj, Törő!”, s Törőcsik András táncolt, mulatott – és mulattatott. Pályája befejeztével semmi sem változott. Most is hagyják, hogy azt csináljon, amit akar, ám ez már nem akkora öröm neki. Mondja ugyan, hogy „Egyszer élünk!”, de tudja, hogy lépnie kellene. Lehetőleg – előre…
Archiv cikkek
2008.05.26. 00:41

Gabriela Rotis a Győré

A nap legnagyobb sportági szenzációja: Gabriela RotisNagy két évre Győrbe szerződött. A másik fontos hír: az Audi ETO nyert, és százszázalékos teljesítménnyel szerezte vissza a bajnoki aranyat a Ferencvárostól.
Archiv cikkek
2008.03.07. 00:24

Elég volt a csalódásból!

Péntek este az FC Fehérvár– Budapest Honvéd találkozóval nyit a Soproni Liga 18. fordulója. A 19 órakor kezdődő mérkőzésen mindkét fél bizonyítani akar. A Fehérvár azt, hogy erős csapat, és a kaposvári vereség kisiklás volt, a vendégek pedig, hogy nem véletlenül pályáznak a bajnoki címre.
Archiv cikkek
2007.06.10. 23:36

„Az életem a futball”

Nem kérdés, extravagáns figura, ezt az adidas Finale egyik sztárvendégeként is bizonyította. A Liverpool Marseille-be kölcsönadott francia válogatott támadója, a robusztus Djibril Cissé dinamikus játéka mellett állandóan változó frizurájával és rengeteg tetoválásával is felhívja magára a figyelmet. A csatár a rendezvényen részt vevő két magyar fiatallal is váltott néhány szót.
Archiv cikkek
2006.08.07. 23:58

Nem kémkednek – videóznak

Az UEFA-kupa főtáblára kerülésért játszik csütörtökön az FC Fehérvár a svájci Grasshoppers ellen. Az ellenfél alapos feltérképezése kulcskérdés egy ilyen összecsapás előtt.