Villas-Boas helyett egy lányt fegyegettek a londoni drukkerek

Vágólapra másolva!
2013.12.16. 17:10
null
AVB itt is, AVB ott is, könnyű összekeverni... (Fotó: Reuters)
A Tottenham ma hivatalos oldalán jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak André Villas-Boassal. A portugál menedzser a hírek szerint már el is hagyta Londont, a szurkolók azonban utolsó pillanatait is megpróbálták még megkeseríteni AVB-nek – nem éppen úgy sült el, ahogy tervezték.

A londoni együttes a Premier League 16. fordulójában hazai pályán csúfos, 5–0-s vereséget szenvedett a Liverpooltól, valószínűleg ez volt az utolsó csepp a pohárban, ami után Villas-Boasnak mennie kellett.

A New Yorkban élő Ashley Van Burennek persze nem sok köze volt a menesztett portugál mesterhez, sem a londoni együtteshez, mégis rengeteg szitkozódó Tottenham-drukkerrel kellett elbánnia.

Szegény Ashleyt nem kedvelték meg Londonban (Fotó: twitter.com/avb)
Szegény Ashleyt nem kedvelték meg Londonban (Fotó: twitter.com/avb)

Az eset persze nem véletlen, hiszen ahogy André Villas-Boasnak, úgy Ashley Van Burennek is AVB a monogramja. Ez pedig bőven elég is volt a „sarkantyúsok" türelmetlen szurkolóinak, hogy az @avb felhasználónevű New York-i lányra szórják átkaikat.

A lelkes drukkereket még az sem állította meg, hogy a profilképén egy borostás portugál futballedző helyett egy kucsmás szőke lány mosolyog...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik