Phil Jones rémült grimaszán röhög a fél internet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.09. 14:56
null
Mit láthatott Phil Jones? (Fotó: Metro)
Már megint. Phil Jones, a Manchester United fiatal középpályásának utánozhatatlan grimaszai már jó ideje humor tárgyát képezik az angol labdarúgás kedvelői között, azonban a hétfő esti, 2–1-es City-győzelemmel végződött manchesteri derbi, pontosabban Sergio Agüero győztes góljának pillanata új fejezetet nyitott a Jones rémülten röhejes (röhejesen rémült) arcaiból tréfát űző internetezők körében.

Ellepték a különböző közösségi oldalakat a mérkőzésen (középhátvédként is) nagyszerű teljesítményt nyújtó, a United egyetlen góljából oroszlánrészt vállaló Jones ijesztően kétségbeesett tekintetének legújabb fotói, a korábbi Blackburn-nevelés Agüero három pontot érő lövésekor olyan rémült arccal nézett a tehetetlen David de Gea kapuja felé, mintha egy óriási meteor készült volna becsapódni az Old Trafford gyepére.

A Twitterezők persze nem elégedtek meg az eredetivel, a lefújás pillanatától kezdve saját fotóikkal kezdték gúnyolni a Manchester United játékosát, #TweetYourPhilJonesFace gyűjtőnévvel ellátott paródiákkal árasztották el az oldalt. Annak, aki érti és érzi a poént, érdemes szemezgetnie az alkotások között, ide kattintva könnyedén megteheti.

Hogy mit szól ehhez maga Phil Jones? Nyilván nem repdes az örömtől, amiért a fél internet az önálló életet élő arcizmain nevet, de minden bizonnyal jobb kedvre derül, ha rápillant a Premier League tabellájára, amelyet hétfő esti veresége ellenére is megnyugtató, tizenkét pontos előnnyel vezet csapata, a Manchester United hét fordulóval a bajnokság vége előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik