Nagyon keresik Sara Carbonero felnőttfilmjét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.13. 19:13
null
Sara Carbonero (forrás: sport.es)
Mármint az internetezők. A spanyol nyelvterületen élő férfiak közül ugyanis rengetegen szeretnének látni ruha nélküli képeket Iker Casillas barátnőjéről.

Bár felnőttfilmet Sara Carbonero nem készített, és valószínűleg nem is fog, a Google keresőrendszerében igen szépen hozza a találatokat, mert az internetezők rendszeresen kutatnak, hátha találnak egyet.

Sara Carbonero már évek óta rendkívül népszerű, és ezt galád módon fel is használják a szexuális tartalmakat kínáló oldalak, akik Carboneróhoz megszólalásig hasonló vagy jellegében hasonló nők képével csalogatják oldalaikra a férfiakat. Ha pedig nem találnak hasonlót, akkor attól sem riadnak vissza, hogy a riporternő fejét montírozzák rá egy meztelen testre, bár ezek annyira gyenge utánzatok, hogy komolyan senki sem hihet a szemének.

Hasonló nehézségekkel küszködik Pilar Rubio, aki Sergio Ramos szemrevaló barátnője, noha ő sem szerepelt soha felnőttfilmben. Ebből is látszik, hogy az ismert emberek élete sem fenékig tejfel, még ha sokan belekóstolnának is...

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik