CR a világ leghíresebb sportolója, LeBron James a 2. – a top 100

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.01. 11:58
Az ESPN összeállította a világ leghíresebb sportolójának listáját – Ben Alamar analitikus a közösségi médiában a követők száma alapján, valamint a személyekre való különböző internetes keresések után szedte össze és rangsorolta a száz leghíresebb sportolót.

A listát nem meglepő módon Cristiano Ronaldo, a Real Madrid klasszis futballistája vezeti – a portugál egyébként „megvédte címét”, hisz az ESPN tavalyi összeállításában is az első helyen végzett. A második LeBron James, az NBA egyik legnagyobb alakja lett. A sztárkosaras esetében sem történt változás, ugyanis a 2016-os listán is második volt.

A harmadik helyre Lionel Messi, a Barcelona labdarúgócsapatának ásza került, míg a negyedik pozíciót Roger Federer svájci teniszcsillag foglalja el. A legjobb tízben megtalálható továbbá Neymar, Usain Bolt vagy épp Tiger Woods golfozó. Cristiano Ronaldo, a Real Madrid klasszis futballistája vezeti – a portugál egyébként „megvédte címét”, hisz az ESPN tavalyi összeállításában is az első helyen végzett. A második LeBron James, az NBA egyik legnagyobb alakja lett. A sztárkosaras esetében sem történt változás, ugyanis a 2016-os listán is második volt.

A harmadik helyre Lionel Messi, a Barcelona labdarúgócsapatának ásza került, míg a negyedik pozíciót Roger Federer svájci teniszcsillag foglalja el. A legjobb tízben megtalálható továbbá Neymar, Usain Bolt vagy épp Tiger Woods golfozó.

A VILÁG SZÁZ LEGHÍRESEBB SPORTOLÓJA – A TOP TÍZ
1. Cristiano Ronaldo
labdarúgó – Real Madrid
2. LeBron Jameskosárlabdázó – Cleveland Cavaliers
3. Lionel Messi
labdarúgó – FC Barcelona
4. Roger Federer
teniszező
5. Phil Mickelson
golfozó
6. Neymar
labdarúgó – FC Barcelona
7. Usain Bolt
sprinter
8. Kevin Durantkosárlabdázó – Golden State Warriors
9. Rafael Nadal
teniszező
10. Tiger Woods
golfozó

A TELJES LISTÁT IDE KATTINTVA TEKINTHETIK MEG!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik