Botrány: a bajnoki tálról szívott kokaint a Rapid-drukker!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.13. 20:30
null
Hölgyem és uraim: <strong> </strong>az osztrák Bundesliga történetének legbotrányosabb fotója (fotó: bild.de)
Rázós képek rázták meg az osztrák labdarúgást, a sport24.at egyenesen úgy fogalmaz, szerdán a Bundesliga történetének legbotrányosabb fotói kerültek nyilvánosságra.

 

A fotókon a Rapid Wien egy jól ismert (hírhedt) vezérszurkolója látható, aki (az elsőn) kokainnak vélt fehér port szippant fel az osztrák labdarúgó élvonal bajnokának járó aranytálról (vagy annak másolatáról), miközben társai lelkesen kattintgatják a „jobbnál jobb” képeket, amelyeket a sport24.at tudomása szerint egy a Rapidhoz közel álló, belsős ember szabadíthatott rá az internetre. A másodikon még egy rejtvényt is találunk.

Megfejtés: a Rapid Wien 32 bajnoki címét „ünnepelték” (Fotó: bild.de)
Megfejtés: a Rapid Wien 32 bajnoki címét „ünnepelték” (Fotó: bild.de)


Felhőtlen drogfogyasztás és komoly pózolás zajlott a jobb sorsra rendelt Österreichischer Meisterteller mellett (és fölött), a botrányos parti helyszíne a háttérből következtetve a Gerhard Hanappi Stadion egyik öltözője lehetett. A buliképeken lelkesen porszívózó úriembert többen is felismerték, állítólag gyermekkora óta jó barátságot ápol a Rapid egyes vezetőivel, sőt, jelenlegi munkaadója a klub elnöki tanácsának egykori tagja. Valljuk be, ez azért nem lenne annyira meglepő, ahogy az sem, ha sokkhatástól vezérelve tálról kupára váltanának a szomszédos szövetségnél.

Méltatlan bánásmódban részesült az osztrák aranytál (Fotó: bild.de)
Méltatlan bánásmódban részesült az osztrák aranytál (Fotó: bild.de)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik