Real Madrid: Mourinho dirigál, mi mindenben mellette állunk - Casillas

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2010.12.22. 10:37
A kapus, Iker Casillas szerint a Real Madrid labdarúgócsapatának játékosai támogatják vezetőedzőjüket, José Mourinhót abban a minap megfogalmazott törekvésében, hogy nem minősíti a játékvezetők tevékenységét.

A portugál tréner a Sevilla felett aratott vasárnapi 1–0-s győzelem után említette meg: elege van abból, hogy külső hatásra rendszeresen a bírók teljesítményének értékelésébe kell bonyolódnia.

„Fáraszt, hogy azt várják tőlem, én minősítsem ezt – lobogtatott meg akkor egy papírt, amelyen a Carlos Clos Gomez játékvezető által elkövetett hibák voltak felsorolva. – Ha felolvasom ezt a listát, a következő mérkőzésen nem ülhetek a kispadra, márpedig én az enyéimmel akarok lenni."elege van abból, hogy külső hatásra rendszeresen a bírók teljesítményének értékelésébe kell bonyolódnia.
    
„Fáraszt, hogy azt várják tőlem, én minősítsem ezt – lobogtatott meg akkor egy papírt, amelyen a Carlos Clos Gomez játékvezető által elkövetett hibák voltak felsorolva. – Ha felolvasom ezt a listát, a következő mérkőzésen nem ülhetek a kispadra, márpedig én az enyéimmel akarok lenni."

Casillas ezzel kapcsolatban mondta azt, hogy az edzőé a hatalom a csapatban, az elnöké pedig a klubban.

„Ami a csapatot illeti, az edző véleménye a mérvadó, és neki nincs is miért nyugtalankodnia, a játékosok az ő oldalán állnak. Ő a kapitány, ő dirigál az öltözőben" – nyilatkozta a világbajnok kapus.

„Egyébként nem hiszem, hogy a bírók a Real Madrid ellen fújnának, de az elképzelhető, hogy nem úgy kezelik, mint például a Levantét. Mindenkinek vannak jó és rossz napjai. Ha én nem védek jól, azt közlik velem, s ugyanígy van ez a bírók esetében is. Clos Gomez például nem vezette jól a vasárnapi mérkőzést, de ez nem gond, reméljük, legközelebb jobban fogja" – fogalmazott Casillas.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik