Mallorca: a sértődött Nadal-család otthagyja az igazgatótanácsot

Vágólapra másolva!
2011.10.03. 20:16
Rafael Nadal, a világklasszis teniszező, aki tavaly részesedést is vásárolt a klubban, valamint nagybátyja, Miguel Ángel Nadal, az egykori válogatott futballista is lemond az RCD Mallorcánál viselt igazgatótanácsbeli tagságáról.

Nemrégiben elküldték a spanyol első osztályú klub dán edzőjét, Michael Laudrupot, majd utódjáról nélkülük döntöttek, és ez már sok volt a Nadal-családnak.Nemrégiben elküldték a spanyol első osztályú klub dán edzőjét, Michael Laudrupot, majd utódjáról nélkülük döntöttek, és ez már sok volt a Nadal-családnak.

A klub szóvivője is elismerte, hogy válságban van a klub, mert sokan nem értenek egyet azzal, ahogyan Serra Ferrer alelnök és klubigazgató irányítja a klubot. Ferrer vezetőtársai tudta nélkül egyezkedett az új edzőnek kiszemelt Joaquín Caparrósszal, ráadásul a Mallorca anyagi krízisére fittyet hányva kétszer akkora fizetést ajánlott fel neki (1.4 millió eurót), mint amennyit a dán keresett.

A két Nadal egyelőre nem utalt arra, hogy eladnák a klubban lévő tízszázalékos részesedésüket, sőt, Miguel Ángel Nadal továbbra is irányítja az első csapatot, átmeneti jelleggel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik