Madridban sérelmezik: lesgóllal nyert a Barca

Vágólapra másolva!
2010.01.31. 11:49
null
Iniesta (jobbra, labdával) indít, Pedro a hazai védők vonala mögött
Lesállás előzte meg a barcelonai Pedro Gijónban lőtt győztes gólját a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában szombaton este – ezt véleményezi és sérelmezi a fővárosi riválishoz, a Real Madridhoz közel álló Marca spanyol napilap.

A lap internetes kiadásának címoldalára már este felkerült az a képkocka, amelyen a gólpasszt adó Andrés Iniesta lábát pont elhagyja a labda, míg Pedro kiugrásra készen a leshatáron, vagy hát azon is túl várakozik. Pedro aztán a mértani passzal meg sem állt a hazai kapuig, hogy odaérve csapatának három pontot érő találatot helyezzen el a Sporting hálójába. A témához kapcsolódó cikket több mint kétezren kommentálták vasárnap délelőttig.

SZAVAZÁS

Ki nyeri a Primera División 2009–10-es idényét?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A Barcelona sikerét követően későn este a Real Madrid is győzött, így a két nagycsapat között változatlanul öt pont a különbség a tabellán.

Egy hét alatt ez a gól a második olyan játékvezetői ítélet, amelynél a madridiak úgy érezhetik: a Barcelona vitathatatlan játékereje mellett a szerencsével sem áll hadilábon.

Előbb a Lionel Messihez hasonlóan az őt rángató védőnek hátracsapó Cristiano Ronaldo kapott piros lapot, majd két mérkőzésre szóló eltiltást, miközben az argentin tettét a játékvezető szimpla szabálytalanságnak sem látta, nemhogy kiállításnak. Most pedig itt a legújabb, a Gijónban szerzett lesgól.

A történteken a képekkel megerősített cikkek sem változtatnak – Messit nem marasztalták el utólag, a Sportingnak lőtt győztes gólt nem annulálják –, ám a sajtó a folyamatosan felszínen tartott témával indirekt módon nyomást tud gyakorolni.

GIJÓN-BARCELONA 0-1
 
  

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik