Kép: „Visszatért” – Messi és Suárez közös fotót posztolt Neymarral

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.23. 08:28
Az FC Barcelona labdarúgócsapatának játékosai közül Lionel Messi, Luis Suárez, Gerard Piqué, Ivan Rakitic és Douglas is részt vett Neymar kisfiának születésnapi partiján. Az eseményen több emlékezetes fotó is készült, ezeket a futballisták fel is töltötték a közösségi oldalaikra.

A korábbi csapattársak láthatóan nem neheztelnek Neymarra, amiért 222 millió euróért elhagyta a Barcelonát, és a Paris Saint-Germainhez igazolt. A képek tanúsága alapján a brazil sztár viszonya nem romlott meg egykori játszótársaival, akiket meghívott kisfia születésnapi bulijára. A partin készült fotóknál már csak a posztszövegek sikerültek jobban.

„Se queda”, vagyis „Marad” – írta Neymar ahhoz a képhez, amelyen Gerard Piquével mosolyog, utalva ezzel a spanyol védő korábbi posztjára, amellyel megpróbálta őt maradásra bírni.

 

Se queda@3gerardpique

45.3k Likes, 1,111 Comments - Njneymarjr (@neymarjr) on Instagram: "Se queda@3gerardpique"



 

„Volvió”, azaz „Visszatért!” – posztolta Messi, aki a bejegyzésben megjelölte (angolos kifejezéssel élve betaggelte) Piquét. Az argentin kiválóság a fotón Suárezzel és Neymarral látható.

 

Volvió @3gerardpique

198.6k Likes, 5,135 Comments - Leo Messi (@leomessi) on Instagram: "Volvió @3gerardpique"



 

És készült egy harmadik kép is, amelyen Dani Alves, Ivan Rakitic és Douglas is szerepel. A partin a hangulatra aligha lehetett panasz.

 

Amigos

30.5k Likes, 575 Comments - Njneymarjr (@neymarjr) on Instagram: "Amigos"



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik