Barcelona: Zseniális volt Dani Alves reakciója - Lineker

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.28. 09:21
Rengeteg elismerést kapott Dani Alves, a Barcelona brazil légiósa, aki úgy reagált vasárnap este a Villarreal szurkolóinak rasszista megnyilvánulásaira, hogy a felé dobott banánt felvette a gyepről, és megette. Marcos Senna, a Villarreal korábbi játékosa viszont egykori klubja nevében is szégyellte magát, míg a játékvezető beleírta a történteket a jelentésébe – azaz szankció várható a Villarreal számára.

„Zseniális volt Dani Alves reakciója. Így kell kezelni ezeket a huligánokat, semmibe kell venni őket” – írta a Twitteren Gary Lineker, akihez Neymar is csatlakozott elismerésében.

Marcos Senna, aki már a New York Cosmos játékosa, ezt írta: „Nagyon kellemetlen, hogy erre képesek a »sárga tengeralattjáró« szurkolói. Undorító, amit csináltak, meg kell büntetni őket!”

Fernández Borbalan játékvezető beleírta a mérkőzés jelentésébe a történteket.

„A mérkőzés 75. percében a Barcelona szögletéhez készült a 22-es számú játékos, Don Daniel Alves Da Silva a második számú asszisztens közelében , amikor a lelátóról banánt dobtak felé. A játékos gyorsan felvette a banánt, beleharapott, majd a maradékot a pálya mellé dobta, és elvégezte a szögletet, mintha mi sem történt volna” – szólt a játékvezetői jelentés.

További részletek és videó az esetről itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik