Alvest banánnal dobálták, evett belőle - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.27. 22:46
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 35. fordulójában rendezett Villarreal–Barcelona (2–3) mérkőzés, amelyen nem akármilyen jelenetnek lehettünk szemtanúi.

A vendégek egyik szöglete előtt Dani Alvest, a katalánok jobbhátvédjét banánnal dobálták a hazai szurkolók, a brazil pedig köszönte szépen a „gondoskodást” és megízlelte a déli gyümölcsöt.

„Tizenegy éve játszom Spanyolországban, és tizenegy éve ugyanaz történik. Csak nevetni lehet ezeken az elmaradott embereken. Nem fogjuk ezt soha megváltoztatni, ezért inkább viccnek kell felfogni, és nevetni ezeken a visszamaradottakon" – nyilatkozta Dani Alves a frappáns húzásról a meccs után.

Banánozott" egyet Neymar és Dani Alves családja is – képek

A brazilok már az éjjel reagáltak arra, hogy megdobálták banánnal Dani Alvest.

Fernández Borbalan, a meccs játékvezetője egyébként jegyzőkönyvbe vette az esetet, és részletesen leírta a történteket, így a hazaiak vélhetően büntetésre számíthatnak.

„A mérkőzés 75. percében a Barcelona szögletéhez készült a 22-es számú játékos, Don Daniel Alves Da Silva a második számú asszisztens közelében , amikor a lelátóról banánt dobtak felé. A játékos gyorsan felvette a banánt, beleharapott, majd a maradékot a pálya mellé dobta, és elvégezte a szögletet, mintha mi sem történt volna" – szólt a játékvezetői jelentés.

„Zseniális volt Dani Alves reakciója. Így kell kezelni ezeket a huligánokat, semmibe kell venni őket" – írta a Twitteren Gary Lineker, akihez Neymar is csatlakozott elismerésében.

Marcos Senna, aki már a New York Cosmos játékosa, de színes bőrű játékosként egykor ugyanezeknek az embereknek az egyik kedvence volt ezt írta: „Nagyon kellemetlen, hogy erre képesek a »sárga tengeralattjáró« szurkolói. Undorító, amit csináltak, meg kell büntetni őket!"

ÍME, A JELENET VIDEÓN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik