Barcelona: több mint 10 millió euró miatt perli a klub Neymart

Vágólapra másolva!
2020.11.11. 14:47
null
Most éppen a Barcelona perli Neymart… (Fotó: AFP)
Újabb fejezet az ügyben, amelynek talán sosem lesz vége: most az FC Barcelona perli Neymart több mint 10 millió eurónyi összeg miatt.

 

Az El Mundo azt írja, a klub pénzügyi ellenőrzései során kiderült, hogy Neymar túl magas összeget kapott fizetés gyanánt az FC Barcelonától 2015-ben. A lap úgy tudja, ezt a 10.2 milliós összeget szeretné visszakapni a klub, hiszen a katalánok szerint jogosulatlanul kapta ezt meg a 2017-ben a PSG-hez távozó brazil támadó.

A klub a bírósághoz fordult az ügyben. A Spanyol Adóhivatal már jelezte, ha nem találnak megoldást az ügyre, adományként tekintenek az összegre.

Nem kizárt, hogy a Barca a súlyos pénzügyi helyzete miatt próbál meg minden követ megmozgatni az utolsó „fillérekért” is – mint ismert, a klub adóssága 2020 júniusában 488 millió euró volt, emiatt a 30 százalékos bércsökkentést is kilátásba helyezték.

Mint ismert, a klub és a játékos között a szakítás óta szinte folyamatos a pereskedés, többek között ki nem fizetett összegek és szerződésszegés miatt is bírósághoz fordult már egyik vagy másik fél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik