Barcelona: Setién elindította a klub elleni eljárást

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.11.30. 13:22
null
Quique Setién nem adja fel (Fotó: AFP)
Mint azt korábban jeleztük, a Barcelona korábbi vezetőedzője, Quique Setién még szeptemberben bejelentette, hogy jogi lépéseket tervez a klub ellen. A Catalunya Radio értesülései szerint a 62 éves szakember elindította az eljárást.

Setién szeptemberben Eder Sarabia és Fran Soto edzőkkel, valamint Jon Pascua kapusedzővel közös közleményben tiltakozott az ellen, ahogyan a Barcelona kezelte a távozásukat. Mint ismert, az előző szakmai stábot augusztusban váltották le a klub elöljárói.

A friss jelentés szerint Setién nem kapta meg a szerződésben rögzített végkielégítést, ezért megy bíróságra korábbi klubja ellen. Az is kiderült, hogy a fent említett három szakembert csak november 6-án bocsátotta el hivatalosan a klub – annak ellenére, hogy egy nappal korábban biztosították őket arról, hogy november 9-re várják őket vissza az utánpótlásba.

Mint ismert, Setiént 2020 januárjában nevezték ki vezetőedzőnek a távozó Ernesto Valverde helyett. Augusztusi menesztéséig 25 meccsen irányította a katalánokat, tizenhat győzelem mellett négyszer ikszelt és ötször kikapott vele a csapat.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik