Barcelona: „Messi tudja, hogy tisztelem” – Griezmann tiszta vizet öntött a pohárba

Vágólapra másolva!
2020.11.24. 14:28
null
Griezmann nem ért egyet korábbi mentorával (Fotó: AFP)
Mint beszámoltunk róla, Lionel Messit Antoine Griezmann korábbi ügynöke megvádolta azzal, hogy nehézzé tette védence számára a barcelonai beilleszkedést. Ezzel szemben a 29 éves francia játékos a Real Madrid legendájának, Jorge Valdanónak egy interjúban elmondta, az argentin klasszis támogatását minden nap érzi.

 

Kissé megkésve ugyan, de Griezmann reagált a vádakra, s egy exkluzív interjúban beszélt a kialakult helyzetről. Úgy véli, Eric Olhats nagyon fontos szerepet töltött be az életében, viszont a kapcsolatot már nem tartják, mivel korábbi mentora nem ment el az esküvőjére. Épp ezért nem is mondhatott neki semmit az FC Barcelonáról, hiszen már rég nem beszélnek.

„Leo tudja, hogy tisztelem. Amikor megérkeztem, beszélgettünk, mondta, hogy amikor először visszautasítottam (a Barcát – szerk.), bosszantotta, de amint csapattársak lettünk, egyből mindenben mellém állt. És ezt érzem is a mindennapokban” – nyilatkozta a 29 éves francia világbajnok támadó. Griezmann nagybátyja is megnyilvánult a sajtóban, ő róla annyit mondott a játékos, nem érti, hogy működik a futball világa és meggondolatlan kijelentéseket tett.

Az FC Barcelona támadója elismerte, hogy eddig valóban nem tudta lenyűgözni a drukkereket, ám ellene szólt, hogy már a harmadik edzővel dolgozik együtt, és jelenleg abból sem profitál, hogy az elnöki vita során rendre az ő szerződtetése szolgáltat témát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik