Barcelona: Messi kérdésétől teljesen lefagyott Paulinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.30. 18:48
A nyár talán egyik legvitatottabb átigazolása volt Paulinhóé. A Barcelonához szerződő brazil futballista most elárulta, hogy Lionel Messinek is köze volt a transzferéhez. És emellett az argentin teljesen kizökkentette jelenlegi csapattársát egy kérdéssel.

Paulinho hivatalosan augusztus 14-én lett a Barcelona játékosa, előtte azonban már találkozhatott a katalánok sztárjával, Lionel Messivel, az argentin válogatott ugyanis június közepén pont Brazíliával játszott felkészülési mérkőzést.

„Egy szót sem váltottunk egymással, egészen a meccs második félidejének kezdetéig. Épp szabadrúgáshoz jutottunk a tizenhatos előterében. Beálltam a labda mögé, azon gondolkodtam, merre rúgjam, amikor odalép mögém Messi…” – mesélte a katalán Sportnak Paulinho.

„A semmiből megkérdezte: »Na, mi van? Jössz Barcelonába vagy sem?« Köpni-nyelni nem tudtam, csak annyit mondtam neki, hogy ha szeretnéd, megyek! Aztán szóltam Williannak, végezze el inkább ő a szabadrúgást… Ekkor tudatosult bennem, hogy tényleg a Barcelona játékosa lehetek” – tette hozzá a brazil.

A szabadrúgásból egyébként semmi nem lett, az argentinok pedig nyertek 1–0-ra…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik