Barcelona: Messi gondja már a múlté, ott lehet a „rajton”

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.06.08. 15:14
null
Lionel Messi készen áll az újrakezdésre (Fotó: AFP)
Lionel Messi, a Barcelona labdarúgója hétfőn ismét teljes értékű edzésmunkát végzett a csapattársaival. A katalánok vezetőedzője, Quique Setién szerint játékosa teljesen egészséges, és ott lehet a mallorcai újraindításon.

 

Mint ismert, Messi a múlt héten szenvedett kisebb combizomsérülést a jobb lábában, emiatt egy edzést kihagyott, illetve néhány napig különmunkát végzett. A jelek szerint már rendbe is jött az argentin.

„Volt egy kis kellemetlensége, de már tökéletes állapotban van, nem hiszem, hogy bármi gondja lenne a játékkal” – mondta a Movistarnak legnagyobb sztárjáról Setién, aki az orvosoktól nemrég szintén zöld jelzést kapó Luis Suárezről is ejtett néhány szót.

„Remekül érzi magát, jó erőben van. Szombaton, a Camp Nouban játszott edzőmeccsen nagyszerűen teljesített.”

A két említett játékoson kívül Nélson Semedo és a B-csapat keretéhez tartozó középpályás, Monchu is a csapattal edzett – mindketten kisebb sérüléssel küszködtek az utóbbi időben.

A Barcelona június 13-án (szombaton) este tíz órától a Mallorca vendégeként lép pályára a La Ligában – a járványhelyzet miatti leállás óta először.

null

null



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik