Barca: az elnökjelölt Haaland szerződtetésével kampányol

Vágólapra másolva!
2020.12.31. 14:17
null
Erling Haaland leigazolásával kampányol a katalán klub elnökjelöltje (Fotó: AFP)
Az FC Barcelona egyik elnökjelöltje, Emili Rousaud megígérte, hogy ha őt nevezik ki a klub élére a közelgő elnökválasztáson, akkor leigazolja a klubhoz a Borussia Dortmund 20 éves norvég csatárát, Erling Haalandot.

 

Erről az elnökjelölt tanácsadója adott nyilatkozatot, majd azt is hozzátette, hogy a katalán klub Emili Rousaud kinevezése után Kylian Mbappé megszerzésére is ráfeküdne, ha a Paris Saint-Germain úgy döntene, hogy megválik a francia világbajnoktól.

„Ismerjük a Dortmund feltételeit Haaland leigazolásával kapcsolatban, és ha mi nyerjük meg a választást, akkor másnap már hívom is Mino Raiolát (Haaland ügynöke – a szerk.). Világszínvonalú sportprojektet dolgoztunk ki, biztosíthatok mindenkit afelől, hogy Rousaud megoldaná a problémákat Barcelonában” – mondta a tanácsadó.

Ez a kijelentés már csak azért is meglepő, mert az eddigi hírek alapján a Barcelona az elmúlt évek átigazolásai és a koronavírus-járvány hatásai miatt jelentős anyagi problémákkal küzd, Haalandért pedig borsos árat kérhet el a Dortmund – a Transfermarkt 100 millió euróra taksálja a piaci értékét.

A klub ráadásul Lionel Messi eladásával sem valószínű, hogy számolhat, hiszen a héten adott interjújában azt mondta az argentin világklasszis, hogy télen semmiképp sem távozik a katalánoktól, így minden bizonnyal nyáron, a szerződése lejártával áll tovább ingyen vagy meghosszabbítja kontraktusát a Barcelonával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik