Barcelona: elismerték, hogy tárgyalnak a PSG játékosáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.30. 16:17
A Barcelona labdarúgócsapata hivatalos közleményt adott ki a sajtóban elindult találgatások lezárására. Egybehangzó médiaértesülések szerint a katalánok a PSG középpályásával, Adrien Rabiot-val erősítenének, és fel is vették a kapcsolatot a francia klub vezetőségével.

„Az FC Barcelona semmilyen szabálysértést nem követett el. Augusztusban és egy héttel ezelőtt is felvettük a kapcsolatot a PSG vezetőségével, hogy kifejezzük érdeklődésünket Adrien Rabiot iránt. Az FC Barcelona tagadja, hogy létrejött volna a megegyezés a játékossal” – olvasható a katalánok vasárnapi közleményében.„Az FC Barcelona semmilyen szabálysértést nem követett el. Augusztusban és egy héttel ezelőtt is felvettük a kapcsolatot a PSG vezetőségével, hogy kifejezzük érdeklődésünket Adrien Rabiot iránt. Az FC Barcelona tagadja, hogy létrejött volna a megegyezés a játékossal” – olvasható a katalánok vasárnapi közleményében.



A 23 éves középpályás körül izzik a levegő Párizsban: a nyáron a francia válogatottnál csak tartalékként számítottak rá a világbajnokság előtt, amire ő nemet mondott, és kikerült a keretből. Az ősszel a PSG vezetőedzőjével, Thomas Tuchellel keveredett összetűzésbe, majd Antero Henrique sportigazgató jelezte: Rabiot határozatlan ideig nem játszhat a csapatban.

Ezek után szinte borítékolható volt Rabiot klubváltása, és a Barcelona közleményét elnézve nem lenne meglepő, ha a hatszoros francia válogatott játékos Spanyolországban folytatná pályafutását – bár a hírek szerint a Juventus és a Manchester United is érdeklődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik