HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.12.29 09:35 Frissítve: 2018.12.29 09:44

PSG: eldurvult a helyzet, a játékost kitiltották az öltözőből

Hetek óta lehet tudni, hogy a Paris Saint-Germainben nevelkedő Adrien Rabiot és klubja közt nem épp rózsás a viszony. Legutóbb a PSG sportigazgatója közölte, hogy legkésőbb jövő nyáron távozik a 23 éves középpályás, aki határozatlan ideig nem is játszik. És úgy tűnik, a helyzet most még rosszabb lett…

 

„A játékos jelezte, nem hajlandó aláírni a felkínált szerződést, és az idény és egyben jelenlegi megállapodása végén távozni akar. Ennek egyértelmű következménye az lesz, hogy határozatlan ideig nem lép pályára a csapatunkban. A klub és a szurkolók iránt is tiszteletlen Rabiot viselkedése, pláne egy olyan játékostól, aki az utánpótlásunkból került fel a felnőttcsapatba – mondta néhány hete a PSG sportigazgatója, Antero Henrique.

Nagyon úgy tűnik, ez azonban csak a kezdet volt.

Innen nincs visszaút: Rabiot már az öltözőbe sem léphet be (Fotó: AFP)

A legtöbbször megbízható Gianluca Di Marzio információi szerint ugyanis olyan szinten eldurvult a helyzet Thomas Tuchel, a párizsiak vezetőedzője és Rabiot közt, hogy a német mester kitiltotta az öltözőből a meccsnapokon a hatszoros francia válogatott játékost.

Ezek után szinte biztosra vehető, hogy a középpályás már januárban búcsút int a francia fővárosnak, a kérdés csak, melyik csapat lesz az, amelyik megkockáztatja a szerződtetését a balhé után.

A hírek szerint jelenleg az FC Barcelona a legkomolyabb érdeklődő…

2019.01.21 23:15:19

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Szerződést kötnek, magyarán két fél írja alá egyetértően az iratot, benne, hogy mi a cél. Így aztán, ha kudarc a vége, mindketten felelősök.