Barcelona: a BL-döntő után jelenthetik be a City középpályásának érkezését

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.06.09. 19:37
null
Ilkay Gündogan sorsa már a napokban eldőlhet (Fotó: Getty Images)
Már a célegyenesben van Ilkay Gündogan szerződtetése a spanyol La Ligában szereplő FC Barcelonához. A Mundo Deportivo értesülései szerint a német középpályás leigazolását már a Bajnokok Ligája döntője után bejelenthetik.

 

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az FC Barcelona megszerezné a Manchester City német középpályását, Ilkay Gündogant, akinek a nyáron lejár a szerződése az angol klubnál. A 32 éves német játékosnak 2023. június 30-án jár le a szerződése, utána szabadon igazolhatóvá válik, s a katalán Sport úgy tudja, a német belement, hogy csökkentsék jelenlegi fizetését, s három évre szóló szerződést köthet a Barcával.

A Mundo Deportivo most arról ír, hogy a katalánok a transzfer véglegesítése mellett már azon dolgoznak, hogy a szombati Bajnokok Ligája-döntő után be is jelenthessék Gündogan érkezését.

A német középpályás pályafutása egyik legjobb idényét zárhatja le egy esetleges BL-győzelemmel, amellyel először összejönne neki a triplázás is. Gündogan minden sorozatot figyelembe véve már ötven meccsen lépett pályára ebben az idényben, 11 gólt szerzett és hét gólpassz osztott ki.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik