Barca: „Neymar újra Messivel játszhat majd együtt, de nem Párizsban”

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.03.20. 11:31
null
Messi és Neymar újra együtt – a Barcelonában? (Fotó: Getty Images)
Neymar korábbi ügynöke, Andre Cury úgy véli, a brazil újra Lionel Messivel futballozhat majd együtt, ám nem a Paris Saint-Germainben, hanem az FC Barcelonában – írja a goal.com.

 

Neymar egykori ügynöke szerint a brazil ismét Lionel Messivel játszhat majd egy csapatban, ám nem a PSG-ben, hanem az FC Barcelonában – ugyanis bízik a régi-új elnökben, Joan Laportában, hogy vissza tudja csábítani a Camp Nouba a klasszis szélsőt.

Rengeteg a spekuláció Messi jövőjét illetően, hiszen 2021 nyarán lejár a szerződése a Barcánál. Bár Pep Guardiola személye miatt a Manchester Cityben képzelik el legtöbben a hatszoros aranylabdás támadót, a Paris Saint-Germaint sem lehet kizárni mint esetleges érdeklődőt.

Andre Cury azonban úgy véli, Messi nem fog távozni a katalánoktól, sőt újra együtt lehet régi csapattársával.

„Neymar számára nyitott az ajtó a Barcánál, a szurkolók tudják, hogy hibát követett el a távozásával, erre pedig ő is rájött. Két éve megkért, hogy juttassam vissza Barcelonába. Közel voltunk, hogy ez megtörténjen, de néhány apróság miatt nem jött létre az üzlet” – mondta Cury.

„Laporta az egyetlen, aki összehozhatja a duót. Messi nem fogja elhagyni a Barcelonát, ebben biztos vagyok. Neymar újra Messivel játszhat majd együtt, de nem Párizsban, hanem Barcelonában” – tette hozzá a brazil zseni volt menedzsere.

Az biztos, hogy az FC Barcelonánál mindent elkövetnek Messi maradásáért – könnyen lehet, hogy jó barátját és válogatottbeli csapattársát, Sergio Agüerót is Katalóniába szerződteti Joan Laporta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik