Barca: Lewandowski már idén elhagyná a Bayernt a katalánokért – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.05.13. 10:54
null
Utoljára láthattuk Lewandowskit Bayern-mezben? (Fotó: AFP)
A Bayern München 34 éves labdarúgója, Robert Lewandowski már idén nyáron elhagyná a bajorokat az FC Barcelona kedvéért – írja a Kicker.

 

A német lap információi szerint a Bayern München klasszisa nem hosszabbítaná meg a 2023-ban lejáró szerződését, sőt! Lewandowski már idén nyáron távozna az Allianz Arénából, mivel a bajorok csupán 2024-ig ajánlanának új kontraktust a lengyelnek, akinek ez nem elég.

Sajtóhírek szerint a katalán együttes hároméves szerződést kínálna fel Lewandowskinak – erről a híres transzferguru, Fabrizio Romano is beszámolt a hivatalos Twitter-oldalán. Igaz, a Bayern München akár 40 millió eurót is kérhet klasszis csatáráért.


Egybehangzó sajtóhírek arról számoltak be, hogy az Aston Villa összesen 20 millió eurót fizetett Coutinhóért, s amennyiben a Manchester United is komolyan érdeklődik Frenkie de Jong iránt, a Barcának akár bele is férhet a Bayern által kért összeg.

Az viszont jó kérdés, mi lesz a müncheniekkel, ha Lewandowski valóban távozik a csapattól: a 34 esztendős csatáron kívül csak Eric Maxim Choupo-Moting és a jelenleg kölcsönben futballozó Joshua Zirkzee lenne bevethető támadóként a közeljövőben.

Lewandowski piaci értékét jelenleg 50 millióra becsüli a Transfermarkt. A Barca sportigazgatója, Mateu Alemany korábban azt állította, hogy még nem állapodtak meg a lengyel futballistával – ennek ellenére a csatár felesége már elkezdett spanyolul tanulni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik