La Liga: az MU havi 8 ezer fontos villát bérel Greenwoodnak Madridban

Vágólapra másolva!
2023.09.03. 12:49
null
Mason Greenwoodnak hat hálószobás villát bérel a Manchester United Madridban (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, a 2023–2024-es idényt a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Getafénál tölti kölcsönben az angol Manchester United 21 éves támadója, Mason Greenwood, akinek a brit klub a Daily Mail értesülése szerint egy nyolcezer fontos villát bérel, ráadásul a csatár még egy személyi tolmácsot is kap.

 

Greenwood legutóbb 2022 januárjában játszott tétmérkőzést, ez után bántalmazás és nemi erőszak gyanúja miatt őrizetbe vették, klubja pedig felfüggesztette. A támadóval szemben felhozott vádakat bő egy évvel később, 2023 februárjában ugyan ejtették, de a „vörös ördögök” belső vizsgálatának lezárultáig nem látogathatta a csapat edzéseit, majd ennek végeztével a játékossal és családjával közösen úgy döntöttek, Greenwoodnak távoznia kell Erik ten Hagéktól.

Greenwood a 2023–2024-es idény hátralévő részére kölcsönbe a madridi székhelyű Getaféhoz került. A Daily Mail most arról számolt be, hogy az MU egy havi nyolcezer fontba kerülő, hat hálószobás villát bérel Greenwoodnak Madridban, aki még egy saját tolmácsot is kap.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik