Barcelona: „Hülye döntés volt az Inter miatt elmenni”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.13. 13:42
Martín Montoya „hülye döntésnek” nevezte, hogy a nyáron az Internazionale kedvéért elhagyta a Barcelonát. A nerazzurrinál csupán három bajnokin lehetőséget kapó jobbhátvéd az Estádio Deportivónak elmondta, sajnálja, hogy a milánóiakat választotta a szezon elején.

„Jó döntésnek bizonyult a Betishez jönnöm. Szerettem volna többet játszani, és az edzőm itt bízik bennem az első naptól fogva. Egy olyan csapatot, mint a Barcelona, nem egyszerű elhagyni, de amikor az Interhez mentem, több játékidőben reménykedtem. Utólag visszagondolva hülye döntés volt” – fogalmazott Martín Montoya, aki az Inter után jelenleg a sevillaiaknál szerepel kölcsönben.Martín Montoya, aki az Inter után jelenleg a sevillaiaknál szerepel kölcsönben.

„Milánóban sok mindenhez kellett alkalmazkodni, a nyelvi korlátok mellett a családomat is Spanyolországban hagytam, ám itt, a Betisnél sokkal könnyebb. Örülök, hogy újra váltottam.”

„Ami biztos, hogy a nyáron visszatérek Katalóniába. Egyeztetek majd a Betisszel, a Barcelonával és az ügynökömmel is, és meglátjuk, mi történik. A Barcelonában vannak a posztomon játékosok, és egy újabb külföldi tapasztalat hasonlóan sülhet el” – fogalmazott Montoya.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik