Sabatini mercato-ja

2621975 26219752621975 2621975
Vágólapra másolva!
2014.07.21. 13:07
Címkék
Sziasztok, Noatac vagyok. Minő meglepetés, én is Róma szurkoló. Onedinkenedi barátunknak köszönhetően tőlem is olvashattok majd egy-két postot...

Sziasztok, Noatac vagyok. Minő meglepetés, én is Róma szurkoló. Onedinkenedi barátunknak köszönhetően tőlem is olvashattok majd egy-két postot a jövőben.

A szituáció a következő...

Sabi papa szeretett Rudi kócsunktól megkapta az ukázt:

-Miszter, szükségem van egy pár használható futballistára, 18 és 35 év közötti játékosokra gondoltam akik bírják a kettős terhelést, meghalnak a pályán, technikailag és kondícióügyileg kifogástalanok, beleillenek a rendszerbe és nem utolsósorban ne legyenek túl drágák.

-Bízd ide, mert „én tudom”! -jött a válasz, majd...

...Az előzetes egyeztetések után Sabi bácsi felvette legszebb öltönyét, belőtte a séróját, felcsatolta óráit, magához vett 4 karton piros marlborót és belecsapott a lecsóba.

Ezt még elszívom...

Ezt még elszívom...

Történetünk hőse nyakába vette a világot és meg sem állt Valenciáig, ahonnan a mali válogatott nagy tapasztalattal bíró rutinos „öreg” rókáját Seydou Keitát (34) csábította az olasz főváros szebbik felébe. A transzfer ingyenes volt és időtartama 1 év. De öreg róka nem vén róka. Egy Valencia szurker barátom szerint Keita csapata legjobbjai között szerepelt tavasszal. Ha azt a formát átmenti a következő szezonra, akkor nagy csalódást nem fog okozni. Sőt remélem meg fog örvendeztetni minket, Róma szurkolókat is.

Valencia után London kék- és Isztambul sárga-fekete oldala között ingázott, ahol is nyélbe ütött két üzletet. Nevezetesen a Chelsea balhátvédjét a rendkívüli BL-tapasztalattal rendelkező Ashley Cole-t (33) és a török Fenerbahce „wonderkid”-jét a mindössze 20 éves középpályást Salih Ucant szerezte meg. Előbbi szintén ingyen transzfer keretein belül érkezett, míg utóbbi kölcsönbe opciós elővásárlási joggal.

Garcia, te vagy az?

Csörög a telefon...csörrr...csörrr...

-Szervusz Walter, itt Rudi!

-Szia, tetszenek a játékosok akiket küldtem?

-Nagyon jó vagy Sabi! Kevered a rutint a fiatalsággal. Ez az Ucan gyerek szuper lesz, figyeld meg. Mondjuk remélem a faterja nem akarja majd elvinni a Tottenhamhez a sikeres első szezonja után!

-Nekem mondod? Én találtam! Ezt a srácot nem viszik sehova. Mondjuk van az az ár....na mindegy. Egyéb kívánság?

-Hozz nekem még egy balhátvédet, olyan Bastos szerűt, aki bevethető az egész baloldalon. Mert Balza lehet sose gyógyul meg, Dodó meg az öltöző wc-jében inter mezben selfiezte magát, lehet hogy már sejti, hogy elpasszoljuk.

-Rendben, te vagy a főnök, körülnézek.

-Ciao

-Ciao

Marlboro-manünk, hogy teljesítse az edző kívánságát, Milánóba látogatott ahonnan nem akart egyedül távozni, ezért ha már ott volt, hozta magával Urby Emanuelsont (28) a Milán kegyvesztett balhátvédjét. Aki mit ad isten szintén ingyen igazolható volt és bevethető az egész baloldalon.

Garcia mester nagyon elégedett volt, de ha már újra beszéltek telefonon megkérte Sabit nézzen már rá erre az Iturbéra mert hiába áll nagyon közel a Juventushoz, hallotta a rádióban, hogy Conte felállt a kispadról és ettől állítólag nagyon megzavarodtak. Tehát most vagy soha.

Sabatini papa odament és mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna, elhozta a juve orra elől Juan Iturbét (21) ezt a pimaszul fiatal tehetséges szélsőt.

Na ő már pénzbe került, kemény milliókba. 5 évre jön, 22 milliót kellett leperkálni a Veronának, no meg 2,5 millió bónuszt különböző feltételek teljesülése esetén. Állítólag főnyeremény a srác. Ki állítja? Sabatini! Ő meg tudja!

Most mutasd meg fiam...

Most mutasd meg fiam...

Dodó közben kikötött az internél. kölcsönbe ment opciós vásárlási záradékkal. A transzfer összértéke 9 millió juró.

Tádé barátunk meg állítólag a seria b-s Perugiában folytatja pályafutását, innen is szeretnék sok sikert kívánni Neki!

Sabatinit ismerve nincs itt még vége a történetnek. Biztos, hogy lesz még változás. A Benatia-saga sem ért még véget. Hátvéd és csatár is várható még. Cikkeznek Carrascoról, Douglas Costáról, aki a napokban szökött meg a Sahtar Donecktől több dél-amerikai társával együtt, Toloi-ról (újratöltve), Eto'o-ról, az Aston Villa holland bekjéről Ron Vlaarról. De ez még a jövő zenéje.

De a választás biztos jó lesz, mert ne feledjük: Sabi tudja!

Ezt a srácot figyeld...

Ezt a srácot figyeld...(Ki lesz a következő?)

Egy szónak is száz a vége, ez most különösen igaz, mert erről szól a mercato. A héten kezdődik a turné az Egyesült Államokban, de az egy másik történet...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik