Beharang. 2013 Ősz. No.1

2464093 24640932464093 2464093
Vágólapra másolva!
2013.09.15. 20:09
Hölgyeim és Uraim:   Az újak kedvéért elmondanám, h szeretett blogunk, szerethetőbb bejegyzései kategóriákra vannak osztva, melyek közül...

Hölgyeim és Uraim:

Az újak kedvéért elmondanám, h szeretett blogunk, szerethetőbb bejegyzései kategóriákra vannak osztva, melyek közül Ti legtöbbet a Beharangozókkal (ez itt), a nagyvilággal, a statisztikákkal, valamint interjúkkal fogtok találkozni. További infót, a már említett 200. bejegyzésünkben találsz rólunk.

Ha megtetszett valamelyik bejegyzés, érzel magadban erőt/tehetséget/bármit, akkor szeretettel várunk virtuális szerkesztőségünkbe.
Öregszünk, közeleg a diplomamunka leadási határideje, vagy egyszerűen az élet szólított minket máshova, és elkélne egy-két segítő kéz, olyan rovatok vezetésére, mint pl az interjúk, statisztika, vagy akár vmi új.

Külön ki szeretném emelni h a PLL Blog lehetőséget szeretne adni minden pázmányosnak, így vendégposztokat is szeretettel várunk, a téma lehet jószerivel bármi, amit ki szeretnél írni magadból és foci (akár a saját PLL-es csapatod sztorija, akár a kedvenc biszem-baszom teamed legutóbbi égése).

Jelentkezéseket (vagy az elkészült vendég bejegyzéseket) a pazmanysport@mail.com címre várjuk, jelige: "PLL BLOG".


A sok süketelés után következzen a holnapi nap beharangozója:

08:50 – 09:30 Just4Fun – KB-Iustum (III.o.)
Ha a tavalyi szezonból indulunk ki, akkor elsősorban nagy hajtást és szenvedélyt várhatunk ettől a meccstől, mintsem fineszes megoldásokat. Tippelni nem szeretnék :D

09:35 – 10:15 Gradus – AS Iustum II. (II.o.)
Rögtön kemény mérkőzéssel kezdődik a másodosztály idei szezonja, a találkozón az AS Iustum második csapata tűnik esélyesnek, kulcsfigura lehet a frissen igazolt Baksics.
10:20 – 11:05 CV United – Pászítók (IV.o.)
A negyedosztály csapatairól nehéz olyat mondani, amivel nem sülnék be holnap, szal maradjunk annyiban h a CV United nem gólya csapat, a Pászítók meg nem JÁK-os.
11.05 – 11:45 Vaskapu FC – Los Blancos (I.o.)
A tavalyi első és második helyezett csatája a sorsolás szeszélyének köszönhetően már most megrendezésre kerül, mintegy beragyogva a holnapi borús hétfőt.
A csapatok már tavaly is a mezőny felé emelkedtek, azóta pedig csak erősödtek, így nem lennék meglepve ha ismét egy rendkívül szoros, látványos és végtelenül feszült találkozót láthatnánk.
MELYNEK MEGTEKINTÉSÉT MINDENKINEK AJÁNLOM!


11:50 – 12:30 Fegyenc Hattyúdal – Buda FC (III.o.)
A tavalyi BHÖK-Spartacus FC utódcsapata Buda FC névvel fogja elkápráztatni a nagyérdeműt ezen az őszön. Előzetes infóim alapján jelentős erősödésen ment keresztül a keret, amely a fegyenc öregfiúk ellen bizonyíthatja ezt.

12:35 – 13:15 Pázmány Yellow Sox – Budapest Rangers FC (II.o.)
A Zoknis Hobbitok is a névváltoztatás mellett döntöttek, elsősökkel felfrissített keretük idén Pázmány Yellow Sox néven várja a kihívóit. Az első vállalkozó a Budapest Rangers csapata lesz. Őróluk azt kell tudni h jók.

13:20 – 14:00 F.C. Custodia – KRE Főnixek (I.o.)
A Custodia -hasonlóan a mostani ellenfeléhez- már a három osztályos PLL-ben látta meg a napvilágot, jó csapathoz méltóan végig is verte az alsóbb osztályokat -hasonlóan a mostani ellefeléhez-, mindezt azért h az első vonalban is megcsillogtathassák malagás mezüket (és új igazolásaikat). Ellenfelük -a tavalyi év legjobb hálóőrével felálló- KREatin Főnixek lesznek.
14:05 – 14:45 Pasos United – Smasszeros Fegyencjárat (II.o.)
A Blog hű olvasóinak/PLL nézőinek nem kell bemutatni a Pasos csapatát, ellenben a Smasszeros Fegyencjárat magyarázatra szorul, még a Fegyencek népes szurkolótáborának is.
Fennállása legszörnyűbb pillanataként a Fegyencjárat szégyen szemre kizúgott az első osztályból, ez egyrészről fáj, másrészről amúgy is lehúztukták volna a rolót h Fegyenc Hattyúként bohóckodjanak utolsó fél?évükben.
A tavalyi szezon MVP-je azonban a (volt Smasszeros) barátaival másképp gondolta a franchise sorsát, és bumm, megszületett a Smasszeros Fegyenc. Köszönöm a figyelmet.


14:50 – 15:30 Budapest Celtic – KEVERTon (III.o.)
Az igazat megvallva még mindig nem tudok betelni a KEVERTon nevével :D

Ellenfelük a HTK-s Budapest Celtic lesz.


15:35 – 16:15 Vaskapu Jam-Jam – AS Iustum (I.o)
A Vaskapu Jam-Jam nehéz helyzetben várja a tavalyi bronzérmes elleni csatát, lévén a kiváló kapusuk súlyos sérülést szenvedett, így valószínűleg nem fogja tudni segíteni a szezonban a csapatát. Reményt nyújthat a korábbi Vaskapus delegáció, Pásztorka valamint Moha átlagon felüli játéka (valamint az újabb Daybis fiú produkciója).

16:20 – 17:00 Titánok – Outlaws (IV.o.)

Egy zsír új gólya és egy szintén brand new ersasmus csapat talija zárja a játéknapot:

Szabadnapos: No. 1 SE

Az első pihenőnapos pedig a No.1, mily ironikus.

Köszönöm a megtisztelő figyelmet, sikeres játéknapot és kellemes hetet kívánok, bonjour.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik