CS. M. 2022.08.11 18:16 Frissítve: 2022.08.11 18:27

Serie A: nem áll le a Juventus, a PSG-től és a Barcától is igazolna

Zsinórban kilenc bajnoki címet követően az előző két Serie A-idényben egyszer sem végzett a harmadik helynél előrébb a Juventus, amely szeretne ezen változtatni, így jelentősen megerősítette keretét a most zajló átigazolási időszakban. Az építkezés azonban még nem ért véget: újabb két játékos szerződtetéséről tárgyalnak a torinóiak.

Memphis Depay és Leandro Paredes is Torinóban köthet ki (Fotó: Getty Images)

 

Paul Pogba, Ángel Di María, Filip Kosztics, Gleison Bremer, Andrea Cambiaso – nem gyenge névsor, őket szerződtette eddig a Juventus ezen a nyáron, de Paulo Dybala és Matthijs de Ligt révén távoztak is nagy nevek a klubtól.

A torinóiak pár nappal a Serie A új idényének kezdete előtt újabb átigazolás megkötéséhez kerültek közel: a transzferek terén mindig megbízható olasz újságíró, Fabrizio Romano információi szerint a Juventus a személyes feltételekben már megegyezett a Paris Saint-Germain Copa América-győztes argentin válogatott középpályásával, Leandro Paredesszel. Az olaszok jelenleg a PSG válaszára várnak.

Ezzel azonban még nincs vége, hiszen egybehangzó olasz sajtóhírek szerint a Juventus ahhoz is egyre közelebb kerül, hogy szerződtesse a Barcelonától a kegyvesztett holland válogatott támadót, Memphis Depayt. A torinói klub mindenképp szeretne venni még egy játékost előre, hogy mélyítse keretét, míg a Barcelonának bevételre van szüksége, így ha a játékos is szívesen kötne ki Torinóban, akkor gyorsan pont kerülhet az ügylet végére.

2022.09.18 16:48:47

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Politano találatára Giroud még válaszolt, de Simeone fejes gólja mindent eldöntött.

2022.08.26 23:37:45

Olasz labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Az őrület elkezdődött Délen, az első számú ünnepelt pedig a mesterlövészek versenyét három góllal vezető, eddig jobbal, ballal és fejjel is egyszer betaláló Kvarachelia. Az egyik helyi lap már a Kvaradona becenévvel illette, mások „csak” a Napoli grúz Maradonájaként emlegetik, ez meg azért amennyire elismerő, annyira veszélyes is.

2022.08.10 11:15:04

Olasz labdarúgás H. Á.

Fordulóról fordulóra az olasz bajnokság teljes programja, eredmények, állás.

2022.08.03 13:16:21

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Lemaradt a BL-ről a „La Dea”, több alapember is távozhat a nyáron, ráadásul a Romát, az Intert és a Juvét erősítve.

2022.07.31 09:57:36

Olasz labdarúgás L. PAP ISTVÁN

A milánói Internazionale együttesét 1926 és 1936 között kizárólag magyarok irányították.