Milan: Seedorfot szemelték ki Allegri utódjának a kispadra

Vágólapra másolva!
2013.04.28. 14:34
Olasz sajtóhírek szerint Clarence Seedorf lehet Massimiliano Allegri utódja az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan kispadján.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Milan elnöke, Silvio Berlusconi a klub korábbi játékosát, Clarence Seedorfot képzeli el csapata kispadján az esetlegesen távozó Massimiliano Allegri vezetőedző utódjaként. Milan elnöke, Silvio Berlusconi a klub korábbi játékosát, Clarence Seedorfot képzeli el csapata kispadján az esetlegesen távozó Massimiliano Allegri vezetőedző utódjaként.

Korábban arról számoltak be az olasz lapok, ha a csapat nem végez legalább a harmadik helyen – azaz Bajnokok Ligája indulást érő pozícióban –, akkor Allegrinek távoznia kell. Berlusconi annak ellenére új edző után kutat, hogy az ultimátum teljesíthető, ugyanis a hírek szerint Allegri a háttérben tárgyalásokat folytat az AS Roma csapatával.

Berlusconi a 2012 nyarán a brazil Botafogóhoz távozó Seedorfot szemelte ki az esetleg megüresedő posztra, habár semmilyen edzői tapasztalata sincs a korábbi holland válogatott-labdarúgónak, az elnök hajthatatlannak tűnik.

Seedorf tíz évet töltött labdarúgóként a Milanban, amellyel Bajnok Ligáját is nyert, csakúgy, mint korábban a Real Madriddal és az Ajaxszal is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik